Persoonlijk

VIDEO | Boodschappen shoplog

Ik kijk veel video’s op youtube, en het liefst video’s waarbij mensen hun boodschappen laten zien. Lekker kneuterig en huishoudelijk, maar ik hou er van! Tja en als je er zelf graag naar kijkt kun je natuurlijk niet achter blijven. Ik nam een video op waarbij ik laat zien welke boodschappen ik in huis haalde voor de aankomende week. 

Ik doe mijn boodschappen normaal bij de Jumbo, maar de Coop zit dichtbij ons nieuwe huis en ik omdat je daar momenteel gratis kan laten thuisbezorgen leek het mij leuk om hier te bestellen. Ik heb altijd een budget voor de boodschappen en ook hier bleef ik netjes binnen bij het doen van deze boodschappen. Ook kook ik een stuk minder junkfood sinds ik de boodschappen online bestel een mooie vooruitgang dus.

Dit was mijn eerste ervaring met het bestellen van de boodschappen bij de Coop, maar ik weet niet of ik dit vaker ga doen. Ik neig toch weer naar het bestellen van de boodschappen bij de Jumbo en het daar op te halen. Ik vind de producten fijner en qua prijs kom ik ook beter uit bij de Jumbo. Ook vind ik het tijdvak van bezorgen (tussen 9-12 bijv) best groot waardoor ik constant in wachtstand zit. Dit werkt niet goed voor mijn productiviteit haha. Ook is de Coop ook gewoon een duurdere winkel  in verhouding met de Jumbo en is de website niet overzichtelijk. Ik denk dat dit allemaal wel genoeg zegt. Ik blijf denk ik trouw aan mijn Jumbo en Robert kan het makkelijk na zijn werk even ophalen.

YOUTUBE 

Het is een tijdje stil geweest op youtube, maar ik maak inmiddels weer video’s. Ik wil elke week 2 video’s gaan uploaden dit gaat inclusief een (week)vlog zijn. Mocht je nog verzoekjes hebben voor leuke video’s dan mag je dit natuurlijk achter laten onder de video of hier onder de blogpost.

Fijne zondag! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Stefanie

    Ik houd er ook echt van om te zien! Leuke vlog weer. K heb wel het idee dat ik drie keer zo veel koop in 1 week

    21/01/2018 at 1:31 pm
  • Leave a Reply