Kids

VIDEO | Action shoplog

Afgelopen week deed ik een rondje bij de action om even wat nieuwe buitenspeelgoed te halen voor de kinderen. De stoepkrijtjes waren af en zo waren er meer dingen toe aan vervanging. Aangezien shoplogs altijd goed bekeken worden leek het mij wel leuk om te delen wat ik bij de action meenam. 

het viel nog mee hé wat ik meenam? En nu kan ik aan de slag voor Sofie haar tweede verjaardag. Met nog minder dan twee weken op de planning moet ik echt even wat meters gaan maken. Want haar minnie verjaardag gaat niet zomaar voorbij.

Wat heb jij onlangs bij de Action gekocht? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Huismama

  Wij kochten onlangs lampjes voor op de fiets! Ik weet me gelukkig aardig te beheersen bij de Action.

  26/03/2017 at 5:28 pm
 • Reply Priscilla

  Goede tips! Ik ga ook voor die slinger voor 2 jaar vast kijken en die eierdopjes vind ik ook erg leuk.. helaas wil mijn zoon niet zo graag creatief bezig zijn 🙁 Was al van plan om morgen naar Action te gaan dus dit filmpje komt voor mij precies op tijd!

  26/03/2017 at 7:46 pm
 • Leave a Reply