Happy momlife

shutterstock_294243506
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Mijn verlanglijstje – Happy 26th

Over 21 dagen mag ik 26 kaarsjes uit blazen. Waar ik vorig jaar heel erg uit keek naar mijn verjaardag heb ik dit jaar zin om hem over te slaan. Dit doe ik deels ook, want in principe vier ik het niet. Maar wie weet verandert mijn gedachten hier nog over. Van een aantal mensen kreeg ik de vraag of ik een verlanglijstje heb en tja ik denk dat iedereen dit wel heeft toch? 

Koffie kopjes Blond Amsterdam 

Ik heb inmiddels drie koffie kopjes (en een heleboel andere items) van Blond Amsterdam en vind het echt mooi spul. Alleen mis ik nog wel wat koffie kopjes (en een hoop andere dingen) haha! Maar de koffie kopjes staan bovenaan. Ik vraag elk jaar voor mijn verjaardag en met de feestdagen nieuwe onderdelen voor mijn Blond Amsterdam servies en zo spaar ik alles bij elkaar. Het geeft ten eerste een mooie herinnering. Zo kreeg ik van mijn oma vorig jaar een cadeaubon en kocht ik vier dinerborden. En dat jaar ervoor pastaborden. De koffiekopjes heb ik echt nog nodig haha!

Jamie oliver 

Ik ben groot fan van de kookboeken van Jamie Oliver en het nieuwste kookboek “5 ingrediënten” staat dan ook op mijn verlanglijstje. Het is een kookboek met allemaal recepten met maar 5 ingrediënten en ik ben benieuwd of het kookboek ook budgetproof is of dat je de recepten budgetproof kunt maken.

SUSHI! 

Ja echt gewoon een portie sushi kun je mij heel blij mee maken voor mijn verjaardag. De laatste keer dat ik het heb gegeten was ik nog zwanger en dat voelt al als eeuwen geleden. Dus sushi schuif ik graag naar binnen op mijn verjaardag. Ik ben alleen bang dat het een bord patat gaat worden aangezien er hier geen sushi verkocht wordt.

Cadeaubonnen van de HEMA & C&A

ik shop graag bij de HEMA en kan er altijd wel iets leuks vinden. Kleding, prul, decoratie noem het maar op. Met een cadeaubon is het shoppen bij de HEMA nog leuker natuurlijk. Ook de C&A is welkom, hier koop ik graag mijn jeans en ik kan er nog wel één bij gebruiken. haha!

Nieuwe handdoeken 

Handdoeken zijn echt cadeau ideetjes vind ik haha! Volgens mij hebben wij nog nooit zelf handdoeken gekocht en hebben wij alles gekregen. Inmiddels zijn ze 7 jaar oud en zijn ze wel een beetje toe aan vervangen haha! Sommige zien er echt niet meer uit.

Keukenschort of sloof 

Ik wil graag mijn kleding wat vaker schoonhouden en daarom is een mooi keukenschort of sloof wel iets voor mij. Ik vind zelf de lederen erg mooi of in ieder geval eentje die er niet zo goedkoop uit ziet haha.

Planten

Ik mis echt planten in ons huis en wil dit dolgraag. Een mooie grote kamerplant en een paar kleintjes bijvoorbeeld om het huis net even wat meer sfeer te geven en het is natuurlijk goed voor de gezondheid. Of nou ja sommige dan.

Ik denk dat ik nog wel meer kan bedenken als het zou moeten. Zo moet ik ook nog een nieuwe winterjas hebben, nieuwe schoenen en kan mijn haar ook wel een opfrisbeurt gebruiken. Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Facebook Comments

Share this post