Happy momlife

Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Verlanglijstje Fleur 3 jaar

Aanstaande zaterdag is Fleur jarig en onlangs deelde ik dit op Instagram. Ik kreeg de vraag of ik het verlanglijstje van Fleur wilde delen, en dat wilde ik natuurlijk! De meeste cadeaus die ik nu deel zijn ook afgestreept. Ik gebruik al bijna 10 jaar lijstje.nl om verlanglijstjes mee te maken. Ideaal!

Poppenhuis spullen

Fleur heeft het poppenhuis van Petit Amelie op haar kamer staan, hier heeft ze al wat meubeltjes bij, maar sommige zijn stuk gegaan door te wild gebruik. Daarom heb ik voor haar verjaardag nieuwe aanvulling gevraagd en deze keer heb ik de aanvulling van Little Dutch uitgekozen. Ik vind dit namelijk erg mooi.

Little Dutch Aanvulset voor het poppen huis de babykamer  -> Klik hier 

Little dutch aanvulset huisdieren -> Klik Hier 

Little dutch aanvulset keuken -> Klik hier

Little dutch aanvulset kinderkamer -> Klik hier 

Sylvanian Families 

Vorig jaar hebben wij Fleur voor het eerst Sylvanian Families gegeven. Een mooi huis en een mooie auto waar nog steeds veel meer gespeeld wordt. Dit jaar krijgt ze flink wat aanvulling voor haar verjaardag. 

Sylvanian Families 4281 Fietsen Met Mama -> Klik hier

Sylvanian Families 5333 BABY REUZENRAD -> Klik hier  

Sylvanian Families 5316 BABY CRECHE KASTEEL -> Klik hier

Sylvanian Families 5317 REGENBOOG BABYBUS -> Klik hier 

Sylvanian Families Avonturen Boomhut -> Klik hier 

En Verder…..

En verder staan er nog wat praktische dingen op staan. Denk aan kleding voor het najaar, een elektrische tandenborstel en een nieuwe step. Ik vond het in eerste instantie lastig om een verlanglijstje voor Fleur te maken, maar uiteindelijk heb ik toch nog een beste lijst kunnen maken. Oh ik vergeet nog wat cadeaus die ik heb gevraagd! Ze wil ook dolgraag een Anna en Elsa pop en een nieuwe Elsa jurk van Frozen 2. Niet geheel onbelangrijk.

Facebook Comments

Share this post