Comments (4)

Ik ga ieder jaar met een vriendin naar de vrijmarkt. Dit is de 1e zondag van mei. Gezellig, maar natuurlijk ook altijd mooi wanneer je spulletjes verkoopt. Ik zorg ook altijd, zoals je zegt, dat soort bij soort ligt, kleding netjes gevouwen is (zolang het duurt) met een briefje van de maten erbij. Mijn eigen kleding hang ik aan een rek.
Ik loop zelf ook altijd kleedjes voorbij waar alles door elkaar ligt en het 1 rommelboel is. Je moet wel met 1 oog opslag kunnen zien wat er te koop is.

Als het mooi weer is gaan we zeker even kijken. Verkopen slaan we dit jaar even over want we zitten midden in de verhuizing.

Helaas word het weer erg slecht en koud. Dus voor ons nog even kijken of we wel langs de kleedjesmarkt gaan

Toen onze kinderen nog klein waren vond ik het altijd superleuk. We kochtend ooit een tractor en ook Duplo was altijd een fijne vondst.

Een prijsje op de waren vind ik ook altijd prettig.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP