Comments (4)

Wij zijn verhuist toen Jav nog heel klein was, hij heeft hier dus maar weinig van gemerkt. Ik vind het ontzettend goed dat je hier overschrijft. Voor een kindje kan het best lastig zijn om ze zo uit hun vertrouwde omgeving te halen. Mijn tip is, leg vooral duidelijk en rustig uit wat er aan de hand is en wat er gaat gebeuren. Hou hem met alles op de hoogte.

Zelf dingen ook laten inpakken ze zoveel mogelijk meenemen vind ik een goede tip inderdaad!

Wat goed dat je dit hebt geschreven, is voor vele heel nuttig denk ik. Samen inpakken en je kind zelf laten inpakken is denk heel erg goed voor het besef en de verwerking van een verhuizing.

Wat een goede tips! Ik denk dat het heel goed is om je kind er bij te betrekken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP