Happy momlife

Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Verhuisupdate #3 – Het wordt zo mooi!

Inmiddels zijn wij drie weken bezig in ons nieuwe huis en ik moet eerlijk zeggen dat wij nog niet eerder zolang bezig zijn geweest met een nieuw huis. Maaaaar hij wordt zo mooi! Ik ben nog niet eerder zo blij geweest met één van onze huizen haha!

Boven is klaar! 

De boven verdieping is sinds gisteren klaar. De kamers hebben allemaal behang en verf en de vloeren zijn gelegd. Het geheel lijkt echt heel mooi samen. De vloer komt van Beboparket. De overloop hebben wij nog niet gelegd, hier wachten wij mee tot de grote spullen allemaal verhuisd zijn. Net als de gang beneden. Super fijn, want dinsdag komen onze nieuwe kledingkasten binnen en dan kunnen die direct op de plek. Zaterdag gaan wij volledig over en ik kan niet wachten om er te slapen. Ook hebben wij al goed rond gekeken naar stijlvolle hanglampen. Het is we handig om direct verlichting in huis te hebben.

Ik ben niet de enige die aan het verbouwen is, ook collega blogger Maaike plaatst een verbouw update.

Lelijke voegen 

Wij hebben hele lelijke voegen in de keuken, wc en badkamer. Gelukkig heeft Albastine voegenfris, een perfect product om je voegen mee wit te maken. Wel echt een hele grote klus haha! Maar het resultaat is mooi dus ik heb het er voor over. De keuken is nu bijna klaar, hierna ga ik bezig met de badkamer en daarna de wc. Dan is het geheel in ieder geval een stuk mooier. Zonder dat je er honderden euro’s aan kwijt bent.

De hal

De hal is inmiddels ook gelakt. Het schijn schrootjes en eigenlijk wilde ik het eruit hebben. Maar je weet niet wat je er achter tegenkomt. Nu ze geverfd zijn vind ik het echt heel erg tof! Met een mooie industriële kapstok erbij moet het wel een fijne binnenkomer zijn denk ik.  De kleur is grijs blauw van Flexa en deze hebben wij ook in de keuken.

De woonkamer

Afgelopen weekend is de woonkamer ook geverfd. Hij is grotendeels wit op de lange muur naar. Deze heeft Spiced Honey gekregen. Super mooie kleur ik ben benieuwd hoe het met de rest van onze spullen gaat lijken. De vloer komt er komende week in en dan kunnen wij hier ook zaterdag alle spullen heen brengen. Komende week gaan wij dus afronden en dan gaan wij over.

Nog genoeg te doen.. 

Als wij er wonen is er nog genoeg te doen. In de badkamer moeten er dingen aangepakt worden, de keuken willen wij nog bepaalde dingen aan toevoegen. De zolder moet nog geïsoleerd worden en dan moet er een toffe mancave van gemaakt worden voor Aron. Ook moeten er overal nog mooie opzetplinten komen. Nog genoeg klusjes om te doen. Maar na onze verhuizing gaan wij eerst een week op vakantie om bij te komen haha!

Facebook Comments

Share this post