Happy momlife

0233a288-755f-434c-bb40-9b63d99660f7
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Verhuisupdate #2 – Verven verven en de nieuwe vloer!

Vorige week deelde ik mijn eerste verhuisupdate en het leek mij wel leuk om jullie elke week bij te praten en te laten zien hoe ver wij zijn gekomen. Waar ik het vorige week nog had over afbreken is het deze week eindelijk ons plekje aan het worden. Er ging weer van alles fout, maar gelukkig ook een hele hoop goed!

Inbouwspotjes?

In de keuken moet ook nog het één en ander gebeuren onder andere de verlichting. Wij zitten te denken aan lage inbouwspots dit zorgt ervoor dat je geen stoffige lampen in de keuken hebt en je altijd voldoende licht hebt in de keuken. Ideaal toch?

Verven 

Het is zo leuk om nu naar ons nieuwe huis te gaan! Het kamertje van Fleurtje is namelijk zo goed als af. De muren zijn allemaal geverfd, de kozijnen zijn geverfd alleen de vloer moet nog afgemaakt worden en de deur moet nog geverfd worden. Maar hé het lijkt al ergens op. Hierboven zie je de kleuren zo tof hé en helemaal Joyce. Onze kamer is ook geverfd en zal vandaag het gewilde behangetje krijgen. Het heeft een week geduurd, maar hij is eindelijk goed en wel binnen. Wij hebben twee keer het verkeerde behangetje geleverd gehad helaas.  Ook Sofie haar kamer zal vandaag klaar zijn met verven. Yes! Dan is het nog een kwestie van de beneden verdieping en de badkamer.

Beboparket

Afgelopen zaterdag ben ik samen met mijn vader naar Beboparket gereden in Vriezenveen. Ik mocht hier langs komen om een vloer uit te zoeken*. Wij zijn gegaan voor een white wash kleurige vloer en ik vind hem echt heel erg mooi. Deze vloer komt beneden in de woonkamer en in de slaapkamers van Sofie en ons. Het is een laminaat met 8 mm toplaag en dat vond ik wel fijn. Alle andere laminaat soorten die wij hadden gezien hadden max 7 mm toplaag. Ik heb er met een sleutel op lopen krassen en er kwamen geen krassen op onze nieuwe vloer. Super fijn met kinderen en hun speelgoed haha! A.s. dinsdag komt hij binnen en als het goed gaat hij vanaf woensdag gelegd worden. Ik hou jullie op de hoogte van hoe het eruit komt te zien!

Rolgordijnen  en normale gordijnen 

Voor beneden hebben wij rolgordijnen besteld, super mooie in een mooi kleurtje. Heel licht en een beetje grijzig. Daarbij komen er ook in betweens en boven hebben wij gekozen voor normale dikke gordijnen. Dit is voor het behouden van de warmte ook heel fijn en het zorgt voor demping in huis. Boven zijn hiermee alle kleuren hetzelfde.

Doe ik ook nog wat?!

Ik heb echt nog weinig geklust in het nieuwe huis, dit komt doordat ik altijd 2 kinderen hebben en de meisjes allebei ziek zijn geweest. Vanaf morgen gaat Sofie naar de basisschool en dan ga ik samen met Fleur aan de slag in het nieuwe huis. Fleur haar kamertje is zo goed als klaar dus haar campingbedje kan op haar kamer staan. Ik ga wat speelgoed inpakken, zodat ze wat te spelen heeft en zo kunnen wij samen gaan klussen. Ik heb ook echt wel zin om dingen in het nieuwe huis te gaan doen.

*In ruil voor content heb ik een korting gekregen op onze droomvloer

Facebook Comments

Share this post