sponsored stories

Vergeet jij het ook? De CV ketel

Het is een dingetje dat veel mensen vergeten; het onderhoud aan de CV Ketel. Maar hoe vervelend is het als de CV ketel het opeens begeeft. En vooral ook de kosten die er dan aanhangen. Door ervoor te zorgen dat je de CV Ketel goed onderhoud heb je minder kans dat je opeens voor grote verrassingen komt te staan. Want helemaal in deze tijd kunnen we het geld allemaal wel beter gebruiken, toch? 

Wanneer je een huurwoning hebt zul je denken dat je niet veel onderhoud hebt aan de CV Ketel. Helaas vergeet men vaak dat er een jaarlijkse onderhoud gehouden moet worden. Bij onze woning is het nog nooit voorgekomen dat er iemand is geweest voor onderhoud. Met als resultaat dat een jaar geleden mijn CV ketel het begaf. Hij deed niks meer, wat natuurlijk niet ideaal is met een klein baby-tje. Sofie was toen namelijk nog een heel klein meisje. Gelukkig zitten wij bij een woningbouw die redelijk snel is en was het snel gerepareerd. Wij konden dus snel weer genieten van een warm huis. Al denk ik zelf dat wanneer men gewoon onderhoud had laten doen dit niet nodig was geweest. Wij vullen de ketel natuurlijk zelf bij wanneer dit nodig is, maar verder? Hebben wij er geen verstand van net als vele andere mensen. En dan? Moet je een nieuwe CV ketel kopen.  Wij hebben in huis een remeha CV ketel een ketel van een fabrikant die al 80 jaar bestaat.

Het onderhouden van een CV ketel is heel belangrijk. Een niet goed onderhouden CV Ketel zorgt er namelijk voor dat je voor hoge kosten komt te staan. Het is beste om elk jaar een onderhoud te laten doen door een ervaren monteur. Iemand die er verstand van heeft en iemand die je kan adviseren en eventueel reparatie kan uitvoeren. Heel belangrijk. Ook is het natuurlijk heel belangrijk dat je de CV ketel regelmatig bijvult. Hierdoor heeft de douche minder tijd nodig om warm te worden (heel belangrijk). Als je nu een CV ketel huurt dan heb je vaak de onderhoud er al bij in zitten. Super handig als je niet direct het bedrag van een nieuwe CV ketel kunt ophoesten.

Geven jullie de CV ketel elk jaar een onderhoudsbeurt? 

Afbeelding via Shutterstock

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Gerdi

  Hier begaf 2 weken terug de CV het ook, terwijl er die week nog onderhoud gepleegd was

  01/12/2016 at 7:11 pm
 • Reply Vlijtig Liesje

  Ehm… volgens mij hebben wij zo’n contract dus komen ze vanzelf!

  02/12/2016 at 11:43 am
 • Leave a Reply