Comments (2)

Zo ontzettend mee eens. Ook ik weet dat een kind in een fractie van een seconde ‘weg’ kan zijn. Ze zijn zo snel. Maar als je met je (jonge) kind bij het water bent, ben je mijns inziens met hem/haar in het water, zeker als ze nog geen zwemdiploma hebben.
Manlief en ik hadden er gisteren nog een discussie over. Ik zei dat ik niet met een baby en een peuter naar het zwembad zou gaan (samen met vrienden die ook een baby en een peuter hebben). 3 volwassenen en 4 kinderen (zonder diploma’s): manlief vond dat het wel zou kunnen, de peuter zou toch alleen wat rondstappen in het pierenbadje. Maar mijn grootste angst is dat mijn peuter uit alle enthousiasme ineens naar het diepe bad rent oid. Ik vind niet dat ik dan van vrienden kan verwachten dat zij er achter aan rennen, omdat ik toevallig net de baby dan vast heb. Ze doen het hoor, dat zeker, maar wat als zij ook net bezig zijn met hun kinderen? Nee bedankt.

Ik ben het helemaal met je eens! Ik ga ook nier zwemmen met de meisjes, omdat ik nier op twee kinderen kan letten zonder diploma.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP