Happy momlife

puddle jump
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Veilig zwemmen met Puddle Jumpers + WIN

Ik vind zwemmen eng, ik kan gewoon niet relaxt naar een zwembad, omdat ik alleen maar bezig ben met de kinderen. Maar gelukkig vinden de kinderen zwemmen heel erg leuk en gaan wij als gezin ook regelmatig naar het sub tropisch zwembad hier in het dorp. Maar ook in de tuin zwemmen de kinderen met regelmaat! Ik heb de nieuwe Puddle Jumpers uitgetest en vertel je wat ik er van vind.

Sofie en Fleur hebben beide nog geen zwemdiploma’s en moeten dus met zwembandjes op zwemmen. Ik vind de zwemvleugels die je op moet blazen niet fijn en meestal doen ze ook zeer bij onze kinderen. Daarnaast heb ik ook de ervaring dat de kinderen deze makkelijk uit kunnen trekken.

Onlangs ontdekte ik Puddle Jumpers van Sevylor, zwembandjes en een zwemvest in een! Waardoor ik veel relaxter aan het zwemmen ben met de kinderen. De kinderen kunnen hem niet zelfstandig los maken door de extra beveiliging. Super fijn met eigenwijze peuters. De puddle jumper is verstelbaar, zodat ie altijd goed straks en veilig om je kind heen zit. de Puddle Jumpers zijn ook lang te gebruiken. Je kunt ze gebruiken vanaf ongeveer 2 jaar (15KG) tot ongeveer 9 jaar (30KG). Heel handig dus als je een keer met de boot weg gaat.

Ik had ze eerder moeten ontdekken! De kleurtjes van de Puddle Jumper zijn erg opvallen waardoor ik binnen no time kan screenen waar mijn kind is. Nu ben ik een waakhond en hou ik ze echt goed in de gaten, maar ik heb al een keer eerder meegemaakt dat er iemand in een split second weg was. De kleur zorgt er ook voor dat de meisjes het minder erg vinden om aan te trekken. YES!

De Puddle jumpers zijn aan de buitenkant gemaakt van duurzaam en sneldrogend nylon dat niet schuurt. (De opblaasbare schuren altijd enorm). De binnenkant is gemaakt van schuim. Dit materiaal zorgt voor een hoge drijfkracht. Hierdoor kan je kind meer zelfvertrouwen krijgen in het water en kan de zwemvaardigheid verbeterd worden.

Ze kosten €24,99 en zijn o.a. te koop bij bol.com

WIN 1 van de Puddle Jumpers

In samenwerking met Puddle Jumpers mag ik 1 exemplaar weggeven met het sinaasappel design. Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like/volg mij op Facebook of instagram
  • Laat een reactie achter waarin je vertelt dat je mee wilt doen

De winactie loopt t/tm 7 juli. De winnaar ontvangt 8 juli een bericht van mij.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Sevylor

Facebook Comments

Share this post