Happy momlife

mijnnaambandje 1
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Veilig op pad met SOS bandjes

Ondertussen is 1 van de 3 kinderen bij ons in huis is er dol op om op avontuur te gaan. Waar ik mij bij Aron nooit druk heb hoeven maken over weglopen is dat bij Sofie wel een ander verhaal. Regelmatig glipt ze de achterdeur uit om aan de zijkant van ons huis te gaan spelen bijvoorbeeld. Met de zomer die voor de deur staat en de verschillende vakanties en reisjes die wij mogen maken vind ik het een fijne gedachten als onze kinderen een SOS bandje om hebben. Ik ontvang voor alle drie de kinderen sos bandjes van mijnarmbandje.nl en onderaan de blog heb ik voor jullie nog een kortingscode! 

De zomer staat in het teken van vakanties, weekendjesweg en leuke dagjes weg naar het strand, zwembad of attractieparken. Leuk om te doen met het gezin, maar toch heb ik in de zomer altijd meer de angst dat er eentje tussenuit glipt. De siliconen armbandjes van Mijnarmbandjes.nl zien er leuk uit door de vrolijke kleuren, maar zijn ook super handig. Je kunt er de naam van je kind op laten zetten en je telefoonnummer. Nu weet ik dat er heel veel mensen zijn die de naam er niet op laten zetten, dit kan namelijk ook erg makkelijk zijn voor verkeerder types om je kind op een vriendelijke manier aan te spreken. Nu is het armbandje tijdens het lopen niet goed leesbaar en moet je hem echt even stil zien om hem te lezen. Dus wat ons betreft kunnen de namen er prima op. Daarbij staat één van onze nummers erop. Tijdens het bestellen kreeg ik nog de tip om +31 ipv 06 te laten drukken. Handige tip waar ik zelf nog niet aan gedacht had. Het rubberen armbandje blijft heel goed en kan je kind ook prima om hebben tijdens het zwemmen.

De armbandjes zijn in 12 verschillende kleuren te verkrijgen en in 7 verschillende maten. Zo is er voor ieder kind wel een passende maat en ook kun je als volwassene een armbandje bestellen. Op hun website hebben ze ook een handige tabel staan waar je kunt kijken welke maat je voor je uk moet hebben. Super handig vond ik dit. Zo wist ik zeker dat het armbandje niet ging afglijden.

Kortingscode! 

Omdat wij vast niet de enige zijn die de komende tijd uitstapjes gaan maken mag ik mijn lezer blij maken met een kortingscode van 15%. Met de code: fromjoyce kun jij de armbandjes voor jouw ukkies bestellen met korting. Ik denk dat iedere moeder wel op stap wil met een veilig gevoel. Deze sos bandjes gaan lang mee waardoor ze het geld echt waard zijn.

Facebook Comments

Share this post