Persoonlijk

Vakantie | Mijn plannen!

Heerlijk na bijna een half jaar gewerkt te hebben, heb ik nu mijn eerste week vakantie. En ik heb er echt naar uit gekeken. Afgelopen vrijdag had ik mijn laatste werkdag van het jaar en nu mag ik tot 2 januari genieten van rust, of nou ja in hoeverre je dat hebt als moeder natuurlijk. Ik moet natuurlijk gewoon lekker moederen en aan het werk voor de blog. Maar even geen klanten aan de lijn en ook geen danslessen voorbereiden. Maar wat ga ik allemaal doen deze vakantie? 

Opruimen! 

Er staan nog een heleboel dozen ingepakt boven en die moeten nodig uitgepakt worden. Ook heb ik kasten ingericht, maar bevalt het mij helemaal niet. Daarnaast wil ik het speelgoed van de kinderen uitzoeken, want met de gekregen cadeaus in de decembermaand puilen de speelgoed manden uit en moet er echt wat weg. Al het speelgoed dat ik weg doe gaat naar het goede doel of zet ik op een veilinghoek. Hier kunnen andere mensen met een minima  of mensen met interesse het kopen en kunnen de kids het geld weer in hun spaarpot doen.

Netflix-en 

Ik heb inmiddels een hele lijst met series die ik wil gaan kijken. Dus op de momenten dat Sofie slaapt en Aron lief speelt ga ik er even flink gebruik van maken. ‘S avonds heb ik niet echt tijd komende week, want dinsdag ga ik kerst vieren bij Froukje, woensdag ga ik volleyballen met mijn vriendinnetjes en donderdag ga ik uiteten met mijn beste vriendinnetje. Dus nee netflixen ‘s avonds komt er niet van haha!

Bloggen! 

één van mijn blog doelen voor 2017 is vooruit schrijven en daar moet natuurlijk ook een begin mee gemaakt worden. Ik heb al een hele lijst met concepten geschreven en bedacht en nu is het nog een kwestie van uit werken. Hiermee hoop ik ervoor te zorgen dat er elke dag een blog online komt en ik ook eens een paar dagen vrij kan nemen.

Genieten van de kinderen!

Het belangrijkste van mijn week vakantie is dat ik wil genieten van de kinderen. De laatste tijd, vanaf de renovatie, is het onwijs onrustig en druk geweest en beide kinderen kunnen wel wat rust en extra aandacht gebruiken. Aron heeft een heleboel spelletjes die gespeeld moeten worden en Sofie heeft elke keer zin om te fietsen, dus dat gaan we even doen de komende week.

2 januari begint de drukte weer, maar voor nu zit ik lekker in mijn vakantie bubbel. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Gerdi

  Geniet van je welverdiende vakantie!

  27/12/2016 at 7:02 am
 • Reply marjonS

  Jij uitpakken van dozen, ik inpakken (we gaan binnenkort verhuizen)
  En vooral: geniet van je vakantie!

  27/12/2016 at 7:06 am
 • Reply Loes Johanna

  Geniet ervan!

  27/12/2016 at 8:40 am
 • Reply Angelique

  Heerlijk meis! Ik heb ook nog een week vrij van werk en hier staat eigenlijk hetzelfde als jou op de planning. Er zijn wat dromen die we 2017 uit gaan laten komen maar daar moet nog het 1 en ander voor geregeld worden.

  27/12/2016 at 9:49 am
 • Leave a Reply