Persoonlijk

Vakantie favorieten #1

Wauw inmiddels zit de eerste vakantie week erop en wat voor één! Vanaf vorige week hebben wij eigenlijk al geweldig weer en mogen wij absoluut niet klagen. Zoals ik vorige week al aankondigde staan de komende zes weken onze vakantie favorieten online op de blog. 

Activiteit

Afgelopen week stond eigenlijk in het teken van één activiteit, namelijk het zwembad. Aron heeft nog geen dag gehad dat hij er niet in zat. Samen met de kindjes uit de buurt of een klasgenootje zwemt hij in ons fijne zwembad. Het is heerlijk om hem te zien genieten in het water. Ook Sofie neemt graag een duik in het zwembad waardoor het voor ons opletten geblazen is.

Maaltijd

Mmmm afgelopen week hadden wij zo’n lekker maaltijdsalade. Met pasta, meloen en rauw ham. Mmmm! Ik ben niet zo’n goede eter met warm weer, maar een pasta salade gaat er eigenlijk altijd wel in. Het recept komt volgende week op kitchenmom.nl.

Ijsjes

En dan de ijsjes, dit hoort gewoon bij de zomervakantie. Er zijn al aardig wat ijsjes door gegaan hier in huis en mijn favoriete ijsjes waren mijn eigen gemaakte ijsjes met 7up en winegums. Dit recept heb ik ooit al eens op de blog geplaatst, maar tijdens het schoonmaken verwijderd. Aron zijn favoriete ijsjes zijn van die simpele vrieslolly’s. Lekker makkelijk en goedkoop. Je betaalt namelijk €0,49 voor een zakje met ijsjes. En er zitten iets van 12 stuks in.

Boek

Yess! Ik lees weer boeken althans ik doe mijn best. Afgelopen week ben ik begonnen in Crossfire deel 4. Ik vind dit toffe boeken en lees ze graag. Het zijn een beetje boeken zoals vijftig tinten grijs, maar dan beter. Als ik een aantal boeken heb gelezen zal ik ze weer gaan recenseren zo weten jullie ook wat ik heb gelezen de laatste tijd en of het aanraders zijn.

Drankje

Ik kwam er afgelopen week achter dat ik meestal zomers veel smirnoff ice drink. Lekker koel uit de koelkast en de flesjes van de lidl kosten niet zoveel. Robert en ik vinden het gezellig om ‘s avonds nog even te borrelen tijdens onze vakantie en dat doe je natuurlijk het beste met een lekker verkoelend drankje. Voor Robert is dit een Mexicaans biertje en voor mij een Smirnoff ice beide gewoon van de Lidl.

Spelletje

Zomers spelen wij ook meer spelletjes dan normaal. Een tijdje terug ontving ik een perspakketje met daarin het spel koehandel. Dit speelde ik ‘vroeger’ met grote regelmaat en ik heb hem nu weer herontdekt. Het is zo’n leuk spel alleen kun je hem vanaf 3 personen spelen. Dus zo nu en dan doen wij een gezellig avondje met de buren en spelen we koehandel.

Dit waren mijn (onze) eerste vakantie favorieten. Volgende week deel 2! 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Marijke

  Leuk om te lezen. Zwemmen is hier ook favoriet!

  22/07/2016 at 8:04 am
  • Reply admin

   Kan ik heel goed begrijpen met dit weer haha! Of nou ja niet zozeer het weer van vandaag, maar wel van de afgelopen dagen.

   22/07/2016 at 8:36 am
 • Reply milou

  Leuk om te lezen! Jullie hadden wel echt ook geluk zo met het weer he! Echt heerlijk! Ik heb ook de afgelopen dagen na werk lekker in mn zwembad gezeten! 🙂

  22/07/2016 at 9:51 am
 • Reply Joyce

  Ohhhh Smirnoff Ice..!!! Dit is toch wel een van de mindere kanten van zwanger zijn in de zomer hoor haha. Ik doe het nu maar met een Radler 0,0% 😉

  22/07/2016 at 10:09 am
 • Reply Jessica

  Wat een heerlijke favorieten! Jullie eerste week vakantie klinkt heerlijk.

  23/07/2016 at 4:15 pm
 • Leave a Reply