zwanger

Zwanger Box Unboxing

Er zijn diverse boxen die je kunt aanvragen tijdens je zwangerschap. Zoals de Zwanger Box van Ouders van Nu. Ik vroeg hem aan en kon hem afgelopen week ophalen. Het leek mij leuk om hem op video te unboxen en dat heb ik gedaan. In het filmpje hieronder zie je de inhoudt van de Zwanger Box. 

Ik ben blij met de inhoud van de box. Er zitten echt bruikbare spulletjes in en ik kan lekker genieten van een 0% drankje. De boxen veranderen regelmatig van inhoud dus elke zwangerschap zit er wel iets anders in. Hartstikke leuk natuurlijk! Bij Aron was hij bijvoorbeeld veel minder leuk. De luiertjes zijn erg praktisch net als vele andere spulletjes.

Naast deze box zijn er nog vele andere boxen die je kunt aanvragen Zoals die van de babydump en de ouders van nu. Ook de jumbo heeft een agenda die je kunt aanvragen daar krijg je ook nog een knuffeltje bij. Heel leuk allemaal een soort van extra cadeaus voor je zwangerschap. Want dat je zwanger bent mag natuurlijk gevierd worden!

Wat vinden jullie van de zwanger box? 

Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

13 Comments

 • Reply Jennifer

  Je kunt nog meer boxen aanvragen hè, maar dat wist je vast ook wel. Ik heb er hier drie of vier staan, zoiets. Ik had er ook eentje waar flesjes en bekertjes inzaten, die vond ik wel wat nuttiger dan deze.

  06/10/2014 at 7:18 am
  • Reply Joyce

   Ja klopt, ik heb er ook nog een aantal aangevraagd. En moet die van de babydump bv nog ophalen.

   06/10/2014 at 9:53 am
 • Reply Monique

  Leuk om te zien hoe de boxen veranderen, bij mij zaten er echt hele andere dingen in deze box. Ik vond de Blije Doos van Prénatal trouwens een stuk uitgebreider, dus hopelijk is dat nog steeds zo!

  06/10/2014 at 9:39 am
  • Reply Joyce

   Ja grappig hé! Ze veranderen het eens in de zo’n tijd. De prénatal box heb ik ook aangevraagd, ben benieuwd naar de inhoud daarvan. Die zal ik dan ook delen.

   06/10/2014 at 9:52 am
 • Reply Anne Solveig

  Ik was stiekem altijd al benieuwd wat er in zo’n box zat….

  06/10/2014 at 10:59 am
 • Reply Roos

  Ik heb de uitnodiging om hem op t halen dus nooiy gehad, zo stom! En kan hem niet opnieuw aanvragen omdat ik hem zogenaamd dus al gehad heb. STOM!

  06/10/2014 at 11:15 am
 • Reply Pauline - PSnim

  Ohh ik vond het geweldig om die boxen uit te pakken, ik had ze ook echt allemaal. Echte hollander hier 😉 Veel spullen hebben we ook met veel plezier gebruikt overigens!

  06/10/2014 at 11:56 am
  • Reply Joyce

   Ja het is een extra cadeautje die je krijgt hé, zo leuk! Er zitten inderdaad bruikbare dingen in, geen troep (behalve de folders dan haha)

   06/10/2014 at 4:22 pm
 • Reply tineke

  Hahaha, ik kreeg er hier twee van! Mocht er eentje ophalen bij de etos, en een aantal weken later werd er een thuis bezorgd… Geen idee hoe, maar ach. Gratiesch spullen! haha! Ik vond die van de prenatal ook wel leuker, maar toch 😉

  06/10/2014 at 12:46 pm
  • Reply Joyce

   Oh echt wat een geluk! Gratis idd, daar zijn wij Nederlanders DOL op haha! Prenatal mag ik denk ik over een paar weekjes ophalen. Ben benieuwd

   06/10/2014 at 4:22 pm
 • Reply Mirella

  Het is alweer allemaal anders dan 4 jaar geleden, had trouwens bij alle 3 andere dingen, hetzelfde als de kraamtijd, ook daar veranderde veel in zoals bijv hoe een baby in bed leggen, bij de ouders was het nog op buikje, bij de 2e was het weer anders.

  06/10/2014 at 3:54 pm
  • Reply Joyce

   Ja precies alles veranderd lekker met de tijd mee haha!

   06/10/2014 at 4:19 pm
 • Reply Jessica

  Toch wel leuk om te weten wat er in zo’n box zit!

  06/10/2014 at 9:52 pm
 • Leave a Reply