Comments (8)

Je kunt nog meer boxen aanvragen hè, maar dat wist je vast ook wel. Ik heb er hier drie of vier staan, zoiets. Ik had er ook eentje waar flesjes en bekertjes inzaten, die vond ik wel wat nuttiger dan deze.

Ja grappig hé! Ze veranderen het eens in de zo’n tijd. De prénatal box heb ik ook aangevraagd, ben benieuwd naar de inhoud daarvan. Die zal ik dan ook delen.

Ja klopt, ik heb er ook nog een aantal aangevraagd. En moet die van de babydump bv nog ophalen.

Ohh ik vond het geweldig om die boxen uit te pakken, ik had ze ook echt allemaal. Echte hollander hier 😉 Veel spullen hebben we ook met veel plezier gebruikt overigens!

Hahaha, ik kreeg er hier twee van! Mocht er eentje ophalen bij de etos, en een aantal weken later werd er een thuis bezorgd… Geen idee hoe, maar ach. Gratiesch spullen! haha! Ik vond die van de prenatal ook wel leuker, maar toch 😉

Ja precies alles veranderd lekker met de tijd mee haha!

Oh echt wat een geluk! Gratis idd, daar zijn wij Nederlanders DOL op haha! Prenatal mag ik denk ik over een paar weekjes ophalen. Ben benieuwd

Ja het is een extra cadeautje die je krijgt hé, zo leuk! Er zitten inderdaad bruikbare dingen in, geen troep (behalve de folders dan haha)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP