Persoonlijk

De uitnodiging voor Sofie haar verjaardag

Zoals je gisteren wel kon lezen is Sofie gisteren 1 jaar geworden! Hoera! Vandaag vieren wij haar verjaardag en bij een verjaardag hoort natuurlijk een uitnodiging. Door wat te kijken op pinterest en door een cakesmash te houden maakte ik een leuke uitnodiging voor Sofie haar feestje.

Op pinterest zag ik allerlei leuke ideetjes voorbij komen met krijtbord en toen bedacht ik mij dat ik dit ook wel kon doen. Ik gebruik voor bijna al mijn bewerkingen Picmonkey dit is een gratis programma en je kunt er heel veel mee. Via google vond ik een achtergrond met een krijtbord effect. Dit gebruik ik als basis.

uitnodiging Sofie ochtend

Bij Picmonkey kun je allerlei lettertypes gebruiken en andere vormpjes om het kaartje leuker te maken. En eigenlijk deed ik maar iets haha! Toen hij klaar was heb ik het tekst gedeelte en één van de foto’s van de cakesmash aan elkaar gemaakt met behulp van canva.com. Super makkelijk en volgens mij ziet het er ook nog eens leuk uit.

In eerste instantie wilde ik het geboorte kaartje na maken als uitnodiging. Deze foto gaan we nog wel namaken, maar meer om te zien hoe ze groeit. En hopelijk kunnen we dit de komende jaren blijven doen.

greetz 1

Kant en klare uitnodiging

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een kant en klare uitnodiging via greetz bijvoorbeeld. Hier heb ik ook nog even gekeken voor een uitnodiging. Je kunt namelijk zelf een foto uploaden om je eigen gemaakte kaartje te gebruiken. Ook is het mogelijk om een bestaande template te gebruiken. Hier kun je zelf foto’s en/of tekst aan toevoegen. Voor iedereen is er wel iets te vinden. Het kaartje boven dit stukje tekst vond ik erg leuk en was onze optie geweest als het zelf gemaakte kaartje niet was gelukt. Voor €0,49 heb je al een leuk kaartje.

Heb jij ook een uitnodiging gemaakt voor de eerste verjaardag van je kleintje? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

7 Comments

 • Reply Wilma

  Super leuk! Hoop dat jullie een fijne dag hadden 🙂 Wij hebben ook zo´n soort foto van Yarah toen ze 1 jaar werd.

  09/04/2016 at 7:03 am
 • Reply Dita

  Wat leuk gedaan! Pickmonkey is inderdaad ideaal.

  09/04/2016 at 8:12 am
 • Reply Angelique

  Heel gaaf gedaan! Ik ben gek op Picmonkey. Voor Keano’s laatste twee verjaardagen heb ik de uitnodigingen door vriendinnen laten maken.

  09/04/2016 at 8:29 am
 • Reply Charlotte

  Wat een leuk idee! Ik ben gek op canva, gebruik het heel vaak in foto’s te bewerken.

  Hoop dat jullie een fijne dag hebben gehad en nogmaals gefeliciteerd!

  Liefs, Charlotte

  09/04/2016 at 9:12 am
 • Reply Simone

  Dat heb je erg leuk gedaan die uitnodiging! Mooie foto ook!

  09/04/2016 at 12:45 pm
 • Reply Jolanda

  Wij hadden bij allebei voor de 1e verjaardag een uitnodigingskaartje via Kaartje2go. Een foto als basis met wat vlaggetjes erbij. Erg mooi gedaan, het kaartje van Sofie.

  09/04/2016 at 2:44 pm
 • Reply Rianne

  Ontzettend leuk! Mijn dochter heeft de taart overal uitgesmeerd!

  09/04/2016 at 6:51 pm
 • Leave a Reply