Happy momlife

shutterstock_148014392
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Tweedehands kinderkleding doen of niet?

Kinderkleding en dan vooral babykleding hoe lang dragen ze het eigenlijk? Niet zo heel lang is mijn ervaring. Sofie wel die droeg kleding heel lang, maar Aron en Fleur lijken die beide niet te doen. Ze groeien als kool en hebben regelmatig nieuwe kleding nodig. Of nieuwe? Moet het perse altijd nieuwe kleding zijn? Of kan het ook tweedehands zijn.

Ik geef het direct maar toe; ik heb bijna geen tweedehandse kleding voor de kinderen. Waarom niet? Omdat ik het eigenlijk altijd teveel gedoe vind en ik hier in de omgeving niet snel iets leuks tegen kom. Daarnaast vind ik dat veel winkels leuke kleding verkopen en daardoor sla ik het tweedehandse gedeelte vaak over. Zonde eigenlijk, want je kunt hele leuke en betaalbare kleding items kopen die al een keertje zijn gedragen en soms nog niet eens. Ik zag er al leuke tweedehandse babykleding voor Fleur.

Onlangs stuitte ik op de webshop Vintykids.nl een webshop, bij deze webshop kun je zelf je oude kleding verkopen en je hoeft hier zelf bijna niks voor te doen. Als eerste vraag je een Vintytas aan en hier stop je alle kleding in die je zou willen verkopen. De kleding items moeten wel aan een aantal eisen voldoen. Vinty maakt de foto’s voor op de website, labelt de items en pakt ze in voor verkoop. Wanneer een item van jou verkocht is kun jij hier tot 40% op  verdienen in de vorm van shoptegoed of gewoon op je bankrekening. Het opsturen is geheel gratis je ontvangt namelijk een Vintytas die al gefrankeerd is.

Door de grote selectie die Vintykids doet en de mooie merken die ze in hun collectie hebben overweeg ik om ook maar tweedehands te gaan shoppen en om onze kleding op te sturen naar Vintykids. Zo krijgen onze oude kleding een nieuw mooi plekje, verdien ik er ook nog iets aan en kan ik daar misschien wel weer nieuwe items voor de kleintjes van kopen. Tweedehands hoeft niet vies te zijn. Daarnaast heeft Vintykids ook items met nog de label eraan, dus hoe tweedehands kun je het dan nog noemen.

Het concept is leuk en uniek en ik denk dat het voor veel mensen de juiste oplossing is om hun kleding te verkopen. Je hoeft er naast het opsturen namelijk niks voor te doen en met onze volle agenda’s is dat toch best prettig.

Koop jij tweedehandse kleding of ga jij ook liever voor nieuw? 

Facebook Comments

Share this post