Feestdagen kerst Persoonlijk

Tweede kerstdag | Plog 3

Zo de kerstdagen zitten er alweer op! Hebben jullie ervan genoten? Nu op naar een knallend uiteinde. Gisteren kon je onze eerste kerstdag zien en nu blik ik terug op tweede kerstdag. Of beter gezegd relax dag. 

De kinderen waren al vroeg wakker dus ik besloot op tijd met ze naar beneden te gaan. Fleur een fles en de oudste twee een bolletje. Even rustig op starten. Robert slaapt lekker uit.

Ik heb koffie nodig, want ik ben KAPOT! Ik ben mega moe en echt toe aan rust.

Wij halen onze boodschappen tegenwoordig standaard op en ik vul gedurende de week mijn boodschappen aan. Even aanvullen dus.

En dan aan de slag, want ik heb inspiratie voor een blogpost over oud en nieuw.

Tegen half 11 komt Robert beneden en maak ik de crossaintjes klaar. Geen gedram vandaag, maar gewoon alles lekker relaxt op ons tempootje doen.

Tussen de middag krijgt Fleur haar eerste hapje. Wij hebben dit advies gekregen voor haar reflux en ze vindt het zelf ook een groot succes gelukkig. Ze krijgt een paar hapjes wortel, mmm!

Ik spring even een paar uurtjes verder. Voor dat wij pakjes gingen uitpakken ontdekten wij dat onze wasdroger kapot was gegaan. Zoals het nu lijkt is het alleen de snaar, maar pfff het kon er ook nog wel bij. Na de ellende was het tijd voor de pakjes, wij hadden wat cadeaus gekregen van een vriendin en ik had wat perspakketjes ingepakt. Ook kregen de kinderen beide een elektrische tandenborstel. Een groot succes en heerlijk om even samen te doen.

Mijn schoonvader was er even om naar de droger te kijken en de kinderen speelden ondertussen en snoepten van al het lekkers.

Vooral deze snoepkont hahaha! Kind van haar moeder

Robert en Aron gaan direct aan de slag met een cadeautje die Aron had gekregen. Het is een spelletje waar binnenkort een review van online komt.

Tussendoor maak ik nog een lekkere borrelbrood. Het recept hiervan kwam gisteren online.

Sofie is heel relaxt vandaag en speelt heerlijk met de duplo. Lief kind! <3

En dan voel ik mij niet zo lekker. Mijn maag begint te rommelen en ik ben wat beroert. Uiteindelijk vallen Fleurtje en ik samen in slaap en lijkt de kerst ten einde.

Iedereen wil wel wat eten dus ik maak de hapjes die de kinderen hebben uitgekozen. Pizza, pomme duchesse, mini snacks en kipkluifjes.

De kinderen kijken nog een tijdje televisie en wij ook de rest van de avond. Ik denk dat ik iets verkeerds gegeten heb of de griep komt er aan. Liever niet natuurlijk. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply