sponsored stories

Tuinposter voor vaderdag

Over een kleine drie weken is het Vaderdag de dag waarop wij de vaders een beetje extra mogen verwennen. Nu ben je natuurlijk niet verplicht om een cadeautje te kopen, maar het kan wel een mooi moment zijn om even iets extra’s voor papa uit te zoeken. Wij deden dit ook en hij kreeg het alvast. 

Buiten leven

Robert is graag buiten, lekker aan het klussen of lekker eten maken met de BBQ. Maar onze tuin miste nog wat gezelligheid. Naast hout was er vrij weinig kleur aanwezig. Plantjes hebben wij nog niet gekocht, omdat wij nog niet klaar zijn met de tuin. Een goede oplossing was een tuinposter. Op internet zochten wij mooie vrolijke afbeeldingen en die hebben wij laten afdrukken op een tuinposter van webprint.

webprint 2

Tuinposters

Tuinposters zijn een leuke en makkelijke manier om meer sfeer aan je tuin te geven. Je kunt foto’s van je gezin afdrukken, van een mooie reis of je zoekt een leuke afbeelding op het internet. Wij zochten rechtenvrije foto’s op en hebben deze af laten drukken. Je kunt de tuinposters bevestigen met elastiek, een mooie frame of met schroeven. Wij hebben het met schroeven gedaan, want dit doet Robert eigenlijk met alles. De doeken zijn mooi stevig en kunnen wel een Hollandse bui hebben. De doeken zijn te koop in 58 verschillende formaten. Wij kozen voor niet zulke grote posters, zodat het een beetje subtiel blijft.

Creatieve zelfgemaakte cadeaus voor papa

Naast deze leuke tuinposters krijgt Robert nog een aantal zelfgemaakte cadeaus van ons. Cadeaus die hij allemaal in de tuin gebruikt kunnen worden, en allemaal zelfgemaakt door de kinderen. De komende tijd kun je deze (hopelijk) inspirerende DIY’s voorbij zien komen op joyfromjoyce.

Hebben jullie ook decoratie zoals een tuinposter in jullie tuin hangen? Laat het weten in de reacties. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Eline

  Heel erg leuk!

  02/06/2016 at 8:11 am
 • Reply Jessica

  Heel erg leuk, hier komen er ook een paar als straks de tuin klaar is

  02/06/2016 at 5:48 pm
 • Reply Milou

  Wauw! Echt heel leuk! Ik heb zelf een Boedha poster hangen!

  02/06/2016 at 9:50 pm
 • Reply Sarah

  Leuk zo een tuinposter!

  03/06/2016 at 9:37 pm
 • Leave a Reply