Comments (10)

Jaa he hoorde allemaal bij elkaar het zwart wit en dan mijn mooie rode bloemen 😀

Gaaf zeg dat je tante hem helemaal zelf gemaakt heeft! Voor nu is mijn droomjurk een jurk met een strak lijfje, strapless en met heeeeel veel pailletjes. De rok is enorm met heel veel tule haha. Maar het kan inderdaad wat jij zegt ook nog gebeuren, dat als ik ooit jurken ga passen het toch een heel ander model wordt!

Prachtige jurk en heel mooi detail die zwarte band. Het doet je op die laatste foto’s doet het echt goed voor je figuur; wauw!

Wat stoer! Heel gaaf dat het helemaal jouw droomjurk is, en dus speciaal voor jou gemaakt! Zulke handige mensen hebben wij niet in de familie hoor. Haha 😉 Hij stond je prachtig!

Je zag er stralend uit, super super mooi!

Wat leuk om het verhaal achter je jurk te lezen. Lijkt mij heel gaaf als iemand die zo dichtbij je staat, je droomjurk heeft kunnen maken!

Wat een supermooi verhaal achter je jurk! Lijkt mij heel speciaal dat hij door je tante en oma is gemaakt en dat je zelf het ontwerp hebt gekozen. Ik hoop binnen een paar jaar te trouwen, heel spannend allemaal! Je hebt altijd een bepaalde jurk in je hoofd, maar misschien wordt het wel heel anders!

Zo leuk om dit te lezen, mooi verhaal achter de jurk! Hij staat je ook werkelijk prachtig 😀

de laatste foto vind ik erg mooi! speciaal dat de jurk door familie gemaakt is !

Deze jurk is niet helemaal mijn smaak, maar het belangrijkste is dat jij hem mooi vind.
Wel bijzonder dat je tante en je oma deze jurk hebben gemaakt!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP