Comments (13)

Leuk Joyce! Heel handig en leuk om dit te delen. Ben benieuwd naar het vervolg.
1000 euro voor de hele bruiloft vind ik behoorlijk knap!

Wij hebben ook zeker niet veel uitgegeven aan onze trouwerij. En toch altijd nog heel blij mee<3

Wat leuk! Moet wel eerlijk bekennen dat mijn jurk dan alleen al duurder was dan jouw hele bruiloft

Nu gaan wij niet nog een keer trouwen natuurlijk, maar ik vind dit wel echt een hele leuke reeks, die ga ik dan ook zeker volgen, uit nieuwsgierigheid.

Leuk zeg! Erg handig als je niet veel budget hebt en toch graag wilt trouwen. Ik moet nog wat dingen regelen voor mijn vriendin´s bruiloft, dus wie weet heb ik er nog wat aan 🙂

Wat leuk zeg! €1000,- vind ik echt heel knap gedaan!!

Wooow. Dat is goedkoop en volgens mij heb je een schitterende dag gehad! Hoeft zeker niet aan het geld te liggen blijkt maar weer:)! Heerlijk dat je zon grote tuin hebt! -x-

Leuk! Een mooie dag hoeft niet duur te zijn.
Ook wij hebben 4,5 jaar geleden een budget bruiloft gehad van rond de €1000

Wat leuk, mijn broer en schoonzus zijn in hetzelfde gemeentehuis getrouwd 🙂

Wij zijn ook budgetvriendelijk getrouwd, met inderdaad wat goedkopere ringen en een vrij goedkope locatie. En op donderdag, dan is de locatie weer goedkoper 🙂 Maar 1000 euro vind ik wel heel knap!

Handig voor mensen die graag willen trouwen maar een weinig budget hebben, zo zie je dat je eigenlijk helemaal niet veel geld hoeft te hebben. Het is maar net waar je wensen liggen. Ben heel benieuwd naar de rest van de delen.

Wat leuk Joyce dat je dit deelt! Heel leuk voor mensen om te lezen die binnenkort ook gaan trouwen, maar een klein budget hebben of willen uitgeven…

1000 euro echt heel knap! Alleen mijn jurk kwam daar al bijna in de buurt hahaha

Leuk! Wij zijn getrouwd voor ongeveer €750 en heb er destijds ook over geblogd. Steeds meer mensen kiezen ervoor om niet zoveel geld uit te geven aan een bruiloft en dan zijn dit juist leuke tips.m

Superleuk om te lezen! Wij zijn in 2018 al tien jaar gehuwd (wat vliegt de tijd!!) en ik zou graag een bescheiden feestje houden die dag… Ik twijfel keihard omdat het inderdaad altijd rond de centen draait maar voor die prijs zou het misschien wél lukken! Lijkt me heerlijk om met de kindjes zo’n dag “opnieuw” te beleven, al is het dan misschien anders!

Dit vind ik een erg leuk en interessant artikel Joyce. Ik denk dat veel mensen hier wat aan hebben. Ook ik ben wel eens bezig met wat het allemaal zou kosten als je gaat trouwen en dat zijn zeker geen lage bedragen. Waar je toch allemaal rekening mee moet houden, mijn god. Van de bloemen, tot de locatie, tot het feit dat je een handtekening mag zetten, tot de ringen, het eten en ga zo maar even door. Dat loopt al gauw de spuigaten uit. Ik zou nog niet weten hoe ik mijn bruiloft aan zou willen pakken maar het is goed om te weten dat het helemaal niet moeilijk is om het wat meer budgetvriendelijk te houden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP