Trouwen

Trouwen | Wat er niet goed ging

getrouwd trouwen

Op elke bruiloft gaat er wel iets mis/niet goed. Zo ook bij ons, gelukkig waren alle grote dingen geregeld en had ik de week voor de bruiloft alles nog een keer gecheckt. Ook bracht ik twee dagen voor de bruiloft heel netjes de cd met muziek voor tijdens de ceremonie naar de gemeente. Thuis getest op twee dvd spelers en cd spelers. Die moet het wel gaan doen.

Zoals je nu wel kan raden werkte die cd dus niet. Geen probleem natuurlijk, zo flexibel als wij zijn en zoals de BABS was zochten we vlug een ander liedje uit. Tja en wat wil je dan? We kwamen uit op iets van Marco Borsato. Ik vind het lastig om een liedje te laten spelen op belangrijke momenten waarvan je de tekst niet kent/ of niet goed. Ik moet weten wat er gezegd wordt. Gelukkig is Marco een artiest die met zijn titel al genoeg kan zeggen over zijn liedjes.

Uiteindelijk werd het liedje Ik hoor bij jou van Marco Borsato gedraaid. Ik merkte bij mezelf dat tijdens het naar binnenlopen met mijn vader het liedje voelde.

“Ik hou van jou,
Voor nu en voor altijd
Mijn hart en ziel willen je nooit meer kwijt
Ik heb je lief,
mijn hele leven lang

Ik wist meteen toen ik je daar zag staan
Dat dit nooit meer weg zou gaan
Want ik hoor bij jou
Met alles wat ik ben kies ik vandaag voor jou
Dwars door de zee van tijd breng ik je de eeuwigheid
Ik hoor bij jou.

Al zijn de golven nog zo hoog
De liefde sleept ons er doorheen
Ik voelde het nog nooit zo sterk als nu
Ik hoor bij jou

Zelfs als mijn hart ooit stopt behoort het toe aan jou
Aan jou en aan jou alleen
Ik wil nergens anders heen
Ik hoor bij jou
Ik hou van jou”

Eigenlijk kan je geen betere tekst hebben lijkt mij. Ik ben achteraf dan ook heel blij met het liedje en hij staat terwijl ik dit blogje typ dan ook de hele tijd te draaien op de achtergrond. Marco Borsato is één van mijn favoriete Nederlandse liedjes, zijn muziek raakt me.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply Bychristiana

  Hihi, briljant; die eerste foto;-) Prachtig nummer inderdaad!

  13/09/2013 at 8:55 am
 • Reply Veronica

  Mooie tekst inderdaad. Welk liedje hadden jullie in eerste instantie gekozen?

  13/09/2013 at 9:27 am
 • Reply Suzanne

  Het is een prachtig nummer en het was zeker een mooi moment!

  13/09/2013 at 10:34 am
 • Reply Joyce

  Aah jeetje wat een grove fout! Oranje en roze lijkt niet op elkaar. Bij ons was dit het enigste gelukkig. Hopelijk ons huwelijk ook! 😀

  13/09/2013 at 8:12 pm
 • Reply Sas

  Haha leuk! Bij ons speelde het verkeerde nummer.. Ook nog zoiets.. We hebben ook een foto dat we elkaar vragend aan kijken 😛 Dat zijn juist de leuke dingen ^^

  14/09/2013 at 10:05 am
 • Reply Shii

  Haha leuk, die eerste foto!

  15/09/2013 at 2:02 pm
 • Leave a Reply