sponsored stories

Het trouw seizoen is begonnen!

Als ik om mij heen kijk zie ik overal weer mooie bruidjes voorbij flitsen, het trouw seizoen is geopend! Leuke feestjes en mooie dagen staat op de planning en bij zo’n mooie dag hoort natuurlijk mooi cadeau. Maar hoe kies je nu een cadeau dat het bruidspaar leuk vindt? 

Hoeveel geef je uit?

Als eerste is het belangrijk om een bedrag vast te stellen. Het is belangrijk dat je een bedrag kiest waar jij je goed bij voelt. Op internet kun je een heleboel richtlijnen vinden, maar het komt ongeveer allemaal op hetzelfde.

 • Collega of verre vriend of vriendin: €25- €50 euro
 • Familie of vriend: €35- €75 euro
 • Naaste familie of vriend €50- €100+ euro

Nu zie je bij sommige lijsten ook nog verschil tussen dag gasten en avondgasten. Als dag gast geef je meestal meer dan een avondgast. Dit heeft er mee te maken dat het bruidspaar ook meer kosten aan jou heeft en jij bij alle mooie momenten aanwezig mag zijn.

Een verlanglijstje

Sommige bruidsparen hebben een verlanglijstje, dit is natuurlijk heel makkelijk. Hier kun je iets van af halen en geven aan het bruidspaar. Zo’n lijst stelt een bruidspaar niet voor niets op dus maak er zeker gebruik van. Ook kun je misschien wel met een groepje mensen samen een cadeau doen. Door samen een cadeau te geven kun je meer uitgeven en een groter cadeau geven.

Cadeautjes.nl

Ben je op zoek naar een leuk huwelijkscadeau? Dan kun je online natuurlijk ook zeker wel iets leuks vinden. Bij cadeautjes.nl kun je heel makkelijk cadeaus zoeken op categorie en wanneer je op bruiloft klikt vind je een mooi overzicht met leuke huwelijkscadeaus in diverse prijsklasse. Heel handig dus en er staat vast iets leuk bij.

Voor hem en haar

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een cadeau voor haar en hem apart te doen. Een mooie ketting voor de bruid bijvoorbeeld en een stoere armband voor de bruidegom. Of een toffe BBQ-set voor de bruidegom zodat hij zijn ware BBQ kunsten kan laten zien aan zijn nieuwe vrouw, klinkt als een goed idee toch?

Kun je nu echt niks leuks vinden? Dan is een gevulde enveloppe natuurlijk ook een goed idee. 

JFJ

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply jodi - liefthuis

  Dat budget voor hoeveel je cadeau geeft aan iemand blijft toch een dingetje.

  14/06/2016 at 3:24 pm
 • Reply Vlienelien

  Pff.. Ik vind dit wel veel geld hoor. €100 voor naaste familie. Dan wordt er ook nog verwacht dat je een gelijk bedrag uitgeeft aan het vrijgezellenfeest. Mij niet gezien hoor…
  Al vind ik sowieso dat mensen veel geld uitgeven aan cadeaus.

  14/06/2016 at 10:38 pm
 • Reply Jessica

  Ik vind het ontzettend moeilijk om het juiste budget te kiezen. Niet al mijn naaste familie vind ik zo leuk om “zoveel” geld aan uit te geven… Tevens wordt er vaak van je verwacht ook nog mee te betalen aan een vrijgezellenfeest wat vaak ook al naar 80-100 euro gaat… Ik houd het bedrag liever tussen de 30-50 euro. En voor hele goede vrienden/familie wil ik nog wel een uitzondering maken naar meer…

  15/06/2016 at 10:55 pm
 • Leave a Reply