Comments (4)

Ik ben juist zekerder geworden… ja, ik baal ervan dat ik niet meer dat strakke en slanke lijf heb dat ik had.. maar zie mijn lichaam precies zoals jij schrijft als iets dat gewoon 2 prachtige mensjes heeft kunnen bouwen en op de wereld heeft gezet! Ik kan niet anders dan er heeeeel trots op zijn en dankbaar. Als je naar die foto’s van 3 jaar terug kijkt.. bedenk dan ook hoe je je voelde en hoe je daar gekomen bent…. je was misschien slank.. maar je was alles behalve gelukkig.. voel je niet onzeker je bent een prachtige vrouw… je bent alles behalve dik.. Oké nu ben je dik! Baby dik en dat mag! Je zegt in je update vd week dat je een dikke kop hebt nou schat, ik zag hem niet hoor…! Prima als je weer zo slank wil zijn als 3 jaar geleden maar bewandel aub wel een andere weg ernaartoe.. je bent goed zoals je bent dikke kus!

Oooh wat mooi geschreven carmelina. Ik heb ook nog veel te veel gewicht, striae en baal daar ook van. Vooral vrouwen die na de kraamweek eigen kleding passen, terug op gewicht zijn en niet begrijpen dat je er zoveel moeite voor moet doen. Het ergste soort vrouwen zijn diegene die ook nog vinden dat je niet hard genog werk, om dat je nog teveel kgs hebt. We maken elkaar gek met alle vrouwen. Hoe moeilijk ook, maar we zijn allemaal verschillend,en je moet in elk geval heel trots zijn dat je 3 kinderen gezond en wel hebt mogen dragen, met extra vet, met striae, maar wat zouden er veel vrouwen met je willen ruilen.

Ps, dit is ook spiegel…..;)

Ja heel erg onzeker! Ik ben echt heel trots dat mijn lijf 2 gezonde kindjes heeft kunnen maken hoor! Maar kan gewoon nog niet zo wennen aan de extra kilo’s.. of de bredere heupen.. ik ben er druk mee bezig om die extra kilo’s eraf te krijgen.. maar ik vind het soms wel heel lastig!

Mooie blog, ik denk dat veel vrouwen daar mee worstelen. Ik probeer mezelf er altijd aan te herinneren dat geluk en zelfvertrouwen niet afhangen van het cijfertje op de weegschaal en mijn kinderen er ook niets omgeven

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP