Happy momlife

IMG_1894
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Travel | Vakantiepark Herperduin

Deze zomer staat er voor ons geen vakantie gepland vanwege de komst van ons derde kindje. Wel gingen wij eind juni samen met mijn ouders en zus een weekendje naar vakantiepark Herperduin van Hoogenboom vakantieparken in Herpen (Noord-Brabant). De reden van onze overnachting in dit park was dat het dichtbij de Efteling is waar wij graag een dagje heen wilden gaan. 

Bungalowpark Herperduin is een ruim opgezet park vlakbij Herpen en Schaijk. Het park is uiterst geschikt voor familie’s. Naast dat je er lekker kunt overnachten zit er ook een overdekt zwembad in de buurt die in de zomer gebruikt kan worden als buitenzwembad. Wij hebben er gezwommen en het was prima te doen. Je had verschillende dieptes, een glijbaan en een speciaal baby/peuterbad met glijbaantje. Voor iedereen was er dus wel iets te doen. Daarnaast kun je op het park ook minigolfen en eventueel gebruik maken van de tennisbaan. Ook is er gedacht aan de kinderen, want op het park zijn 3 speeltuinen te vinden. Het park ligt in een groot natuurgebeid met bossen, vennen en zandverstuiving. Heel rustgevend dus. Vanuit het park ben je met een half uurtje in Den Bosch en Nijmegen en de Efteling is een dik half uur rijden.

Het huisje

Wij hadden een bungalow Bosvilla gehuurd waar wij met 8 personen prima konden vertoeven. Er waren 4 ruime slaapkamers. 1 daarvan zat op de eerste verdieping en de andere drie kamers zaten in de  kelder. De kamer waar de kindjes zaten zat helemaal achterin en voelde als een soort van kelderruimte. De kinderen vonden het een leuk, maar spannende ervaring. In het huisje hadden wij verder een badkamer met bad en aparte douche, een aparte wc en een ruime keuken en zitkamer. Eigenlijk was het van alle gemakken voorzien en lag het ook nog eens op een rustgevende plek. Je hebt geen last van de andere huisjes doordat alle huisjes best ver van elkaar af zitten. Als je een lange periode op vakantie bent is dit best prettig.

In de buurt 

In de buurt van het park is er voldoende te doen. Er is een grote natuurspeeltuin, een zwembad en je kunt er lekker eten. Wij hebben op de eerste avond een pannenkoek gegeten bij Pan&zo en dit was heerlijk! Ik heb volgens mij nog nooit zulke lekkere pannenkoeken gegeten haha! Het oogt als een chique tent. Aan de overkant bij het zwembad heb je de kriekeput zitten, hier hebben wij op de laatste dag nog lekker een lunch genuttigd.

Wij hebben genoten van ons weekendje in Herpen en vonden de locatie allemaal voor herhaling vatbaar. 

Facebook Comments

Share this post