Happy momlife

Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Traktatie ‘Broodje hamburger’ en Frietjes!

Als dit blog online komt moet je er misschien nog niet aandenken, omdat je waarschijnlijk lekker aan het genieten bent van de zomervakantie. Maar na de zomervakantie zal iedereen zijn ronde in de klas weer doen. En hoe leuk is het om deze Traktatie ‘Broodje hamburger’ en Frietjes te maken om te gaan trakteren? Ik vind ze geweldig! En toen ik ze bij mijn ex-collega voorbij zag komen vroeg ik dan ook of ze het leuk vond om dit te delen op mijn blog. 

Mijn lieve ex-collega stuurde mij een berichtje met de vraag of ik een blog wil schrijven over de traktatie van mij dochter. Natuurlijk wil ik doen. Niet dat ik ervaring heb met het schrijven van een blog 😉 haha. Mijn dochter is echt een meisje meisje en wou graag trakteren op cupcakes op school voor haar 7e verjaardag. Nu vond ik gewoon cupcakes natuurlijk weer niet genoeg, dus ben ik even gaan zoeken op internet. Daar vond ik een cupcake in de vorm van een hamburger. En is mijn keus gevallen op de ‘hamburger’ die bestaat uit: Cupcake (door de midden snijden), plakje Granny Smith, plak chocoladecake (hamburger), stukje kokosbrood (als kaas), en plakje aardbei (moet de tomaat voorstellen).  Een gezellige prikker erin en de ‘hamburger’ is klaar .  De chocoladecake hebben we wel eerst zelf de avond ervoor gebakken.

Nu heeft een vriendin van mij een eigen snackbar en zij had voor mij bakjes meegenomen, maar deze kun je ook krijgen bij de Jumbo. Daarin (natuurlijk) een roze servet. ‘Hamburger’ erin en wat lekker frietjes erbij. Voor de frietjes heb ik gekozen voor Pomtips van Lays, deze lijken het meest op echte frietjes.

Om op tijd alle 20 bakjes klaar te maken stond ik om kwart over 6 in de keuken. Mijn dochter werd wakker om 7 uur en vond de bakjes geweldig! Net echte patatjes met een hamburger zei ze .  Voor het blije koppie van mijn dochter, sta ik toch graag iets eerder op!

Benodigdheden:

  • Cupcake
  • Granny Smith
  • Chocolade cake
  • Kokosbrood
  • Aardbei
  • Patat bakjes
  • Servetje
  • Pomptips (chips

Nog meer inspiratie: 

Zoek je nog meer trakatie inspiratie? Dan kun je in de categorie trakteren misschien nog wel iets leuks vind

Facebook Comments

Share this post