Happy momlife

Schermafbeelding 2019-10-20 om 08.23.23
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Toffe printables voor een Halloween dinner | GRATIS

Wat worden de printables veelvoudig gedownload door jullie! Super leuk om te zien dat jullie er net zo blij mee zijn. Vandaag heb ik denk ik de laatste Halloween printables voor jullie. En wel weer hele leuke. Deze keer weer printables gemaakt door Milou, die je kunt gebruiken voor een Halloween dinner. Misschien wel met een passend recept die je kunt vinden op kitchenmom.nl.

Milou en ik zijn dol op thematisch koken en versieren en dat is op Milou haar instagram ook goed te zien. Ze maakt de mooie creaties (die jullie kunnen downloaden) maar ze bakt ook nog eens lekkere dingen en maakt de mooiste snack schalen. Ik denk dat er de komende tijd nog een heleboel inspiratie op haar account voorbij komt voor de komende feestdagen.

Speciaal voor een Halloween dinner maakte milou ook toffe printables die jij GRATIS kunt downloaden op mijn site. Super tof toch? Zo kun je komende week tijdens de herfstvakantie een Halloween dinner maken voor je kinderen en jezelf. Ik denk dat dit een groot succes is! Hier in huis zal dat in ieder geval wel zo zijn.

[download id=”40460″]

[download id=”40457″]

[download id=”40454″]

[download id=”40451″]

Heb jij de printable gebruikt? Dan vinden Milou @milouhofmeester en ik @joyfromjoyce het super leuk om terug te zien op Instagram! Gebruik de #milousprintables zo kunnen wij ze ook makkelijk terug vinden!

Nog meer Halloween:

Facebook Comments

Share this post