Happy momlife

Schermafbeelding 2020-02-19 om 09.51.13
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Tips voor een industriële badkamer

Wij zijn hier in huis dol op industriële inrichting. Onze woonkamer gaat ook die kant op en het liefst zouden wij dit ook in de badkamer doen. Het is stoer en robuust en je kunt heel veel verschillende materialen gebruiken om het tot een mooi geheel te maken. Wij hebben best een grote badkamer waar echt nog wel wat van te maken valt.

De douche

Wij hebben alleen een douche en dat bevalt eigelijk prima. Op dit moment hebben een grote inloopdouche. Maar het liefst zou ik een douchecabine hebben. Op dit moment is namelijk de hele badkamer nat wanneer wij hebben gedoucht, helemaal wanneer de kinderen hebben gedoucht. Wij hebben al regelmatig een douchewand van Douche Concurrent overwogen. Hierdoor kun je namelijk een grote douche ruimte creëren en dat is wel het fijnst. Ik voel me namelijk snel opgesloten in een krappe badkamer.

Beton

Als je aan industrieel denkt, dan denk je aan beton toch? Nu weet ik dat je heel mooi beton kunt stucen en ik vind dat echt heel erg tof in een badkamer. Naast het stucwerk kun je er ook voor kiezen om mooie betontegels te laten leggen op de vloer of op de wand.  Wist je dat er ook hele toffe betonnen wastafels zijn? Ik hou er van!

Stalen frames

Wil je echt industrieel gaan? Gebruik dan stalen frames. Hierdoor krijg je badkamer een robuuste look die helemaal bij de sfeer past. Je kunt denken aan een stalen douchewand, maar ook een simpele accessoire kan hierbij voldoende zijn, de lamp bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een kast onder de wastafel van staal?

Tegels 

Wil je toch nog wat rust creëren in je badkamer? Dan kun je kiezen voor witte tegels met een mooi donkere voeg bijvoorbeeld. Daarnaast staat het heel tof met zwarte of koperkleurige accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kranen in een toffe stoere kleur. De donkere voegen vind ik zelf wel heel bepalend in industriële badkamer. Het maakt het een mooi geheel.

Hout 

Wil je nog wat warmte in je badkamer? Dan kun je die doen door hout te gebruiken. Een badkamer meubel bijvoorbeeld, maar je kunt ook hierbij weer denken aan de accessoires. Ik denk dat je met al deze tips een hele mooi en toffe badkamer kunt creëren. Hopelijk gaat het ons ook lukken om de badkamer in deze style te krijgen.

Wat voor style heeft jullie badkamer? Ik ben benieuwd. 

 

Facebook Comments

Share this post