Happy momlife

food man suit people
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Tips voor een geslaagd Halloween feest

Het oktoberfest is voor ons weer achter de rug, dus de Oktoberfest kleding kan de kast weer in. Zoals jullie weten ben ik dol op het organiseren van (kinder-) feestjes ik organiseer ze graag, ik ben er graag bij en ik haal er al mijn energie uit. 31 oktober is het Halloween en dat roept om een feestje. Ik ga je tips geven om een geslaagd Halloween Feest te organiseren.

halloween candies

Het thema!

Oké Halloween is natuurlijk al een thema, maar je kunt er nog een stukje dieper op in gaan. Hier kun je dan de Uitnodiging, de dress code, de hapjes en het decor op aan passen. Wanneer je dit voor volwassene doet zou ik geen extra thema doen, maar voor kinderen vind ik dit wel erg leuk. Voor volwassene zijn er veel leuke Halloween outfits te koop, maar voor kinderen kun je ook steeds meer vinden.

Dit zijn leuke thema’s:

  • Z-O-M-B-I-E-S (Dit is een film op DISNEY+ waar mijn meiden dol op zijn!)
  • Heksen
  • Alice in Wonderland
  • Monsters&Co
  • Super Monsters
two jack o lantern lamps

Decoratie

Rond Halloween liggen de winkels vol met leuke dingen die je kunt gebruiken voor je Halloween feest. Leuke slingers, poppen die bewegen en ga zo maar door. Natuurlijk is het ook super leuk om een pompoen, of meerdere uit te holen, samen met de kinderen of met je vrienden. Daarnaast is het ook leuk om spinnenwebben op te hangen! Als je deze dingen doet is het voor kinderen absoluut niet eng.

spooky donuts on a plate

Hapjes

Een blokje kaas zet je niet op tafel tijdens een Halloweenfeestje. Dat kan natuurlijk veel beter. Op kitchenmom.nl staan een aantal leuke recepten die je kunt maken voor Halloween. Lekkere toetjes, gevulde paprika’s, een pasta taart in Halloween style en een lekkere taart bijvoorbeeld! Daarnaast kun je op Pinterest een heleboel

Facebook Comments

Share this post