IMG_0439
Comments (12)

Aah deze tips ga ik opslaan, mocht het op een dag zover zijn dan heb ik ze klaar liggen 😉 Echt zo leuk dat je het georganiseerd hebt!

Héél leuk dat je zo hebt uitgepakt! De taart vind ik erg mooi 🙂 X, Judith

Wij zitten er aan te denken om het ook te doen, althans als we zolang kunnen wachten .. Als het goed is horen we vrijdag de geslachten van de twins, maar hebben we pas begin december weer een gezamelijke familie bijeenkomst 😉

Spannend! Ik heb het direct de dag erna kunnen plannen. Ik had het niet langer kunnen volhouden haha!
Vrijdag de 20 weken echo? Succes!

Dankjewel! Ooh dat is ook een leuk idee haha! Lekker sneaky 😀

Aah leuk! Ik ben heel benieuwd of jullie een zoon of dochter erbij gaan krijgen 😀

Dankjewel! Hij was ook nog eens heel lekker haha!

Ja, dan heb je geluk gehad hahaha. Wij hebben idd vrijdag de 20 weken echo, wij krijgen een uitgebreide versie (GUO) ivm zwangerschap via ICSI. Niet dat er bekend is dat ICSI zwangerschappen meer kans hebben op afwijkingen hoor, maar is nog een oude regel die nog steeds gehanteerd wordt. Achja maakt niet uit, maar ben zo benieuwd 😉

Persoonlijk vind ik al die feestjes (gender reveal party, babyshower en dan verwacht je ook nog dat iedereen op kraamvisite komt) een beetje overdreven. Maar iedereen moet lekker doen wat ze zelf willen, natuurlijk. De aankleding is in ieder geval wel hartstikke leuk en ik snap wel dat je er veel plezier in hebt gehad om het te organiseren.

Ziet er superleuk uit! Heb je nog een foto van hoe de binnenkant van de taart eruit ziet 🙂

Hey Joyce,

Is een heel leuk blog geworden. Prachtige taart ook! Leuk om er zo wat meer van te maken he? Heb je zo halverwege ook al iets. Ik heb het ook gedaan destijds, maar dat was vlak voordat we met KEKstyle begonnen, dus veel lekkers maar minder decoratie.
Stay in touch!

De dames van KEKstyle

Ik heb het ook alleen gedaan, Robert was er niet bij.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP