zwanger

Tips voor een Gender Reveal party

Vorige week zondag had ik een Gender Reveal party, en ik vin dhet super leuk om voor zulke dingen goed uit te pakken. Pinterest staat bomvol leuke ideetjes en met een beetje zoekwerk komt je heel ver. Ik deel vandaag tips hoe jij ook een super gave Gender Reveal kunt geven.

Taart 
Het is natuurlijk super leuk om het geslacht op een leuke manier bekend te maken. Ik koos ervoor om een taart te bestellen bij mijn vaste taarten koningin. Zei zorgde ervoor dat de binnenkant roze werd en zo kon iedereen direct zien wat het geslacht was. Ik heb haar de vrije hand gegeven in het decoreren e.d. van de taart omdat ik weet dat het hoe dan ook mooi word. Je kan natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met lekkere cupcakes of een taart. Ik ben hier zelf niet zo goed in dus ik laat het liever aan iemand anders over.

Lekkere hapjes en drankjes
Naast een taart is het altijd lekker om wat te snaaien op tafel te hebben. Ik ging de winkel in en zocht naar leuke/lekkere dingen die passen bij een jongen en/of meisje. Hieronder tips:

 • Roze/Blauwe zure matjes
 • Dolfijntjes
 • Roze hartjes
 • M&M’s met nootjes (voor een jongen) M&M’s zonder nootjes (voor een meisje)
 • Biggetjes
 • Smurfen spekjes
 • Roze & blauw gazeuse

Decoratie 
Mijn decoratie kocht ik bij Kekstyle, super leuk want ze hadden daar kant en klare roze/blauw decoratie. Ik kocht een mooie slinger van cirkels, deze ga ik binnenkort uit elkaar halen zodat ik de roze cirkeltjes kan hergebruiken. Ook bestelde ik een tassel garland met dezelfde kleuren. Ook deze kan ik straks hergebruiken, en het blauwe kan ik vast weg geven aan iemand die er super blij mee is.

Mijn ervaring 
Ik vond het super leuk om een Gender Reveal te organiseren. Ook de mensen die aanwezig waren vonden het heel erg leuk en het was een gezellige middag. De meeste mensen die aanwezig waren zeiden dat het een meisje was, en die hadden ook gelijk. Leuk! Ook is Moempie nog verwend met een aantal kleine cadeaus. Je bent niet verplicht om een cadeau mee te nemen naar een Gender Reveal, super leuk natuurlijk als dit wel gebeurd.

Wat vind jij van een Gender Reveal? Is dat iets voor jou of hou je liever het geslacht geheim of vertel je het gewoon via facebook? Meer inspiratie nodig? Kijk dan ook eens op mijn pinterest bord. 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

12 Comments

 • Reply Dagmar

  Aah deze tips ga ik opslaan, mocht het op een dag zover zijn dan heb ik ze klaar liggen 😉 Echt zo leuk dat je het georganiseerd hebt!

  03/11/2014 at 7:39 am
 • Reply Judith

  Héél leuk dat je zo hebt uitgepakt! De taart vind ik erg mooi 🙂 X, Judith

  03/11/2014 at 8:02 am
  • Reply Joyce

   Dankjewel! Hij was ook nog eens heel lekker haha!

   03/11/2014 at 10:40 am
 • Reply Miss Mags

  Wij zitten er aan te denken om het ook te doen, althans als we zolang kunnen wachten .. Als het goed is horen we vrijdag de geslachten van de twins, maar hebben we pas begin december weer een gezamelijke familie bijeenkomst 😉

  03/11/2014 at 10:10 am
  • Reply Joyce

   Spannend! Ik heb het direct de dag erna kunnen plannen. Ik had het niet langer kunnen volhouden haha!
   Vrijdag de 20 weken echo? Succes!

   03/11/2014 at 10:39 am
   • Reply Miss Mags

    Ja, dan heb je geluk gehad hahaha. Wij hebben idd vrijdag de 20 weken echo, wij krijgen een uitgebreide versie (GUO) ivm zwangerschap via ICSI. Niet dat er bekend is dat ICSI zwangerschappen meer kans hebben op afwijkingen hoor, maar is nog een oude regel die nog steeds gehanteerd wordt. Achja maakt niet uit, maar ben zo benieuwd 😉

    03/11/2014 at 11:41 am
 • Reply Joyce

  Dankjewel! Ooh dat is ook een leuk idee haha! Lekker sneaky 😀

  03/11/2014 at 10:39 am
 • Reply Joyce

  Aah leuk! Ik ben heel benieuwd of jullie een zoon of dochter erbij gaan krijgen 😀

  03/11/2014 at 10:40 am
 • Reply Minke Maria

  Persoonlijk vind ik al die feestjes (gender reveal party, babyshower en dan verwacht je ook nog dat iedereen op kraamvisite komt) een beetje overdreven. Maar iedereen moet lekker doen wat ze zelf willen, natuurlijk. De aankleding is in ieder geval wel hartstikke leuk en ik snap wel dat je er veel plezier in hebt gehad om het te organiseren.

  03/11/2014 at 12:12 pm
 • Reply Mammiemammie

  Ziet er superleuk uit! Heb je nog een foto van hoe de binnenkant van de taart eruit ziet 🙂

  03/11/2014 at 4:41 pm
 • Reply Monique

  Hey Joyce,

  Is een heel leuk blog geworden. Prachtige taart ook! Leuk om er zo wat meer van te maken he? Heb je zo halverwege ook al iets. Ik heb het ook gedaan destijds, maar dat was vlak voordat we met KEKstyle begonnen, dus veel lekkers maar minder decoratie.
  Stay in touch!

  De dames van KEKstyle

  03/11/2014 at 8:13 pm
 • Reply Joyce

  Ik heb het ook alleen gedaan, Robert was er niet bij.

  04/11/2014 at 8:46 pm
 • Leave a Reply