Happy momlife

jurkje zeeman 4
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Tip! Jurkjes van de zeeman ideaal voor zwangere vrouwen + combinatie tip

Als ik iets zonde van mijn geld vind is dat positiekleding. Kleding dat je misschien 1, als je geluk hebt 2 (En voor anderen nog vaker) mag dragen. En als je een beetje trend gevoelig bent zul je het maar één keer dragen. Je betaalt er belachelijk veel geld voor en aan het einde van je zwangerschap loop je alsnog in je trainingsbroek, omdat nik smeer lekker zit.

Nee ik probeer zo min mogelijk positiekleding te kopen. Ik vind het echt het geld niet waard. De enige positiekleding dat ik aanschaf zijn de positiebroeken. Verder kan ik het alle zwangerschappen prima oplossen met kleding dat je overal kunt kopen. Het liefst zo strak mogelijk zodat het steeds groter wordende bolletje goed zichtbaar is. Zo belande ik bij de zeeman.

Mijn buik groei momenteel best hard, vind ik zelf. En ik wil hem ook graag laten zien. Onlangs las ik op de blog van Charlotte een leuke tip. Ik was hem eigenlijk alweer helemaal vergeten tot ik langs de zeeman liep. Buiten op het bord stond een jurkje en ik herinnerde mij de blog van Charlotte weer. Ik besloot naar binnen te gaan (oké dat wilde ik sowieso al). Direct zag ik ze hangen in allerlei kleurtjes (blauw, roze, zwart en blauw/wit gestreept). Dit jurkje wilde ik zo graag hebben en voor een bedrag van €5,99 kon ik ze niet laten hangen. Mijn ervaring van de vorige zwangerschappen is dat sommige kleding uitgerekt blijft. Daarom draag ik liever kleding speciaal voor de zwangerschap, maar geen positiekleding (snap je hem nog).

Ik heb er twee meegenomen in het zwart en in het blauw wit gestreept. Thuis kon ik niet wachten om ze te proberen, want ik twijfelde nogal over de maat. Ik had maat 38 meegenomen op de gok. Ik heb meestal maat M/L dus 38/40 zit meestal wel goed. Ik ben blij dat ik voor maat 38 ben gegaan, want hij sluit mooi aan. Mijn buik(je) komt er al lekker uit dus het pronken kan beginnen. En wees eens eerlijk, voor €5,99 heb je toch een onwijs leuke positiejurkje? De jurkjes hebben korte mouwen dus ik kan er nog mijn hele zwangerschap meedoen. Nu met een panty eronder en in de zomer lekker met blote benen.

De jurkjes:

Zoals je ziet is het een mooi lang model en is het van een lekker stretch stof. De korte mouwen zijn ideaal, want je kunt hem eigenlijk het hele jaar dragen. Nu met een panty en een vestje over en straks met blote benen. Ik heb zelf een mouwloos kraagje die ik regelmatig onder jurkjes aantrek. Zo geef je het jurkje net een een andere uitstraling. (Helemaal als je alleen nog maar in dit soort jurkjes leeft haha!)

Ben je zwanger (of niet, want normaal zijn ze ook onwijs leuk) dan zal ik zeker een sprintje wagen richting de dichtstbijzijnde Zeeman om deze leuke jurkjes te scoren voor maar €5,99! Geen zeeman in de buurt? Dan kun je online nog proberen.  

Dit blog kwam voor het eerst online in 2017 toen ik nog zwanger. Inmiddels zijn de jurkjes alweer te koop en zeker een aanrader! 

Combinatie tip!

Weet wat leuk is om een basic jurkje mee te combineren? Met een mooie horloge bijvoorbeeld! Een horloge waarbij je de bandjes makkelijk kunt combineren, zodat ie bij iedere outfit past. Je kunt een Cluse horloge kopen met losse Cluse horlogebanden deze kun je eindeloos combineren net als deze leuke jurkjes. Je hebt de horlogebanden in allerlei soorten, maten en kleuren.

Facebook Comments

Share this post