Review

TIP | Aftellen met aftelblokken

November/december is bij ons een drukke periode. Het begint allemaal met Sint Maarten en Sinterklaas. Daarna volgt Aron zijn verjaardag en mijn verjaardag en aansluitend nog de kerstdagen. Tussendoor nog her en der wat verjaardagen en de decembermaand zit er weer op. Nu met de renovatie is het heel erg druk voor Aron en werk ik met de ene aftelkalender naar de andere. Online kwam ik iets handigs tegen wat je kunt her-gebruiken.

hip-en-hout

Hip en Hout 

Ik zag toffe mijlpaal/aftelblokken bij de webshop Hip en Hout en aangezien we zo vaak aftellen naar bepaalde periodes leek het mij handig om zoiets in huis te hebben. Zodra we ergen naar toe moeten/kunnen aftellen kan ik de blokjes erbij pakken. Op het onderste blokje kun je aftellen met dagen, weken, maanden. naast dat je er mee kunt aftellen kun je de blokken ook gebruiken om mijlpalen van je kleintje vast te leggen op foto’s bijvoorbeeld. Leuk om zo een reeks met foto’s van je kleintje te krijgen van bijvoorbeeld elke maand of elke week. Of wat dacht je van je zwangere buik? Je kunt er elke week een foto mee maken of elke maand. Genoeg manieren om je te gebruiken dus.

Drukke periode 

De laatste maanden van het jaar zijn niet altijd even leuk. Het is bij ons dit jaar zo druk dat ik nu al niet weet hoe ik het plannen moet. Advies als ” afspraken afzeggen”  gaan helaas niet. We doen al alleen wat moet en niet alle extra dingen. Daarnaast is Aron natuurlijk ook jarig en dat soort feestjes moeten gewoon door gaan. Wij vieren zijn verjaardag al bewust op een zaterdag zodat hij de zondag erna kan bijkomen en natuurlijk kan spelen met zijn cadeaus. Hij is dit jaar zelf jarig op een woensdag en ‘s middags vieren wij direct zijn kinderfeestje, met taart en een heleboel piraten spelletjes.

En in januari? Dan doen we weer lekker gewoon en halen we alle gemiste rust wel weer in, in ons eigen huisje!

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply