Happy momlife

shutterstock_488755078
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Tijd voor zwoele zomeravonden

Afgelopen week is de zomer begonnen, het is dus weer lekker warm buiten. Wij zijn in de zomer veel buiten te vinden vooral overdag natuurlijk met de kinderen. Maar ook ’s avonds ben ik graag buiten. Niet, omdat ik graag niks doe in de tuin, maar vaak is het om af te koelen, omdat het op dat soort avonden binnen vaak warmer is. 

Tuinlampen 

Om lekker buiten te kunnen zitten in de zomer vind ik tuinlampen erg belangrijk. Het is natuurlijk niks aan als je in het donker in de tuin zit. Dat is verre van sfeervol. Ook een bouwlamp is niet bepaald sfeervol. Nee gewoon sfeervolle lampjes. Zelf vind ik het erg mooi om van die feestlichtjes door de tuin te laten hangen zodat je overal kleine luchtpuntjes hebt.

Loungeset 

Iets dat ik nog echt mis in onze tuin is een loungeset. Wij hebben een hele mooie eethoek in de tuin. Maar een plek om lekker te chillen/te hangen hebben wij niet echt. Dit staat nog op ons wensenlijstje, maar wij weten niet of wij in een andere tuin ook weer twee sets kwijt kunnen dus voor nu houden wij het maar bij onze stoelen en eventueel een ligbed die ik ooit eens voor moederdag kreeg van mijn gezin.

De vuurkorf

Ondanks dat het vaak warm genoeg is vind ik de vuurkorf ook echt heel sfeervol. Het staat gezellig, het knettert lekker en je kunt er marshmallows op bakken. I love marshmallows!! haha. Je hebt verschillende soorten, maar wij hebben nog echt een standaard vuurkorf van metaal. Lekker veel hout erin, maar ook dennenappels dit knettert zo lekker haha! Enige nadeel aan een vuurkorf is dat je er zo van gaat stinken meh!

De Barbecue 

Wat ook bij een zomerse avond hoort is natuurlijk barbecue-en met een goed glas wijn. Voor nu laat ik het glas wijn nog even staan, maar straks zal ik deze in de zomer weer naar binnen hijsen. Klinkt alsof ik een alcoholist ben, maar dat valt echt wel mee hoor. Ik vind een wijntje in de zomer gewoon heel erg lekker. Daarnaast ben ik dol op barbecue-en. Lekker veel eten met stokbroodjes en smeerseltjes mmm!

Facebook Comments

Share this post