Comments (4)

dieeten werkt niet 😉 je levenstijl aanpassen wel 😀 su6 lukt jou wel!

Ben ook niet aan het dieeten! Ik let gewoon iets meer op wat ik wel en niet eet. ☺️

dat bedoel ik dus ook 😉

Inderdaad op vaste tijden eten ontbijt lunch en diner. Daarnaast op 3 vaste tijden wat gezond’s tussendoor eten zoals fruit groente of kwark. Scheelt enorm. Heb je ook niet zoveel snoep zin. Ik vul ook alles in in de app van het voedingscentrum. De eetmeter.als je echt alles invult wordt je je meer bewust van wat je eigenlijk eet en vooral wat je drinkt. Alcohol en frisdrank bevatten dus veel calorieën. EN heb je al eens gedacht om te gaan zwemmen of aqua jogging of aqua aerobic. In het water bewegen is veel vriendelijker voor je lichaam en niet zo blessure gevoelig. Veel succes. Misschien heb je wat aan mijn tips

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP