Persoonlijk

Tijd voor fijne zomerse muziek

(*) De zomer van 2016 is er eindelijk en als je nog wat meer in de zomerstemming wilt komen, is het luisteren van zomerse muziek natuurlijk ideaal. Ook nu zijn er, net als ieder ander jaar, weer een aantal nummers die je zeker in je afspeellijst moet hebben staan. Eindelijk is het weer tijd voor zomerse muziek om van te genieten onder het genot van een lekker drankje en natuurlijk de zon!

De hits van 2016
Allereerst een nummer dat je vast weleens gehoord hebt op de radio, want hij is niet te missen. Het nummer heet Bailar en is van Deorro feat. Elvis Crespo. Een vrolijke beat met tekst in een andere taal staat vaak voor een goede zomerhit. Hoewel de meesten geen idee hebben wat er eigenlijk gezongen wordt, ben je al snel geneigd om mee te dansen op dit nummer. Hetzelfde geldt eigenlijk voor het nummer Duele el corazon, gezongen door Enrique Iglesias. Wederom een leuke beat waarbij gezongen wordt in het Spaans en op de een of andere manier doet dat het altijd goed in Nederland. Als we het nog hebben over nummers in een taal die de meesten van ons niet verstaan, mag ook Danza Kuduro zeker niet ontbreken. Hoewel hij al wat ouders is, staat hij ook in 2016 nog in de hitlijsten. Een grote hit.

Als je het hebt over het vrolijkste lied van 2016, dan kun je can’t stop the feeling van Justin Timberlake wel noemen. Met dit nummer wil je spontaan uit je stoel opstaan om te gaan dansen en om mee te zingen. Het is aanstekelijk en grote kans dat je er ontzettend vrolijk van wordt. In de zomer van 2016 was het Europees kampioenschap voetbal er ook weer en ook daarvoor wordt altijd muziek gemaakt. Dit jaar werd gekozen voor een nummer van David Guetta en de getalenteerde Zara Larsson. Het nummer heet this one’s for you. Ten slotte is er nog I took a pill in Ibiza [seeB remix] van Mike Posner die al lange tijd in de hitlijsten staat. Wederom een lekker deuntje en perfect voor de zomer. Je kunt deze muziek luisteren via Spotify en kunt hiervoor een cadeaukaart kopen voor jezelf of iemand anders bij Primera.

JFJ

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply