Comments (25)

Ja graag lijkt me super leuk ! Wij zijn dol op spelletjes spelen , buurtkinderen komen ook altijd speciaal bij ons om
spelletjes te spelen❤️

Wist niet dat het bestond , wat een leuk spel . Mijn dochter heeft moeite met leren . Van de week een toets( topo) gehad en helaas een onvoldoende terug gekregen . Dit is misschien een fijn hulpmiddel om het makkelijker op te slaan . En eerlijk is eerlijk ze doet liever spelletjes dan leren .

Ik doe graag mee, met jongens van bijna 4, 7 en 9 is het nu leuk om spelletjes te spelen. (Die van 4 speelt met mij) ze zijn wel kieskeurig maar ik denk dat ze dit een leuk spel vinden. De interesse in de wereld is er, en dit ziet er stoer uit!

Ja, heel tof! Wij zijn fan van ticket to ride. En met deze variant kunnen we het met ons zoontje spelen!

Ik doe mee! Mijn kinderen zijn ook dol op spelletjes!

Ik kende het spel niet maar ziet er erg leuk uit! Hier worden veel spelletjes gedaan ieder op eigen niveau natuurlijk. Monopoly en keezenspel zijn favoriet en natuurlijk een potje UNO. Nu duimen dat ik ze kan verassen met een nieuw spel

Mijn bonusneefje is echt een spelletjesfanaat ik ben zo trots op hem hij is zo’n goede groter broer voor zijn pasgeboren neefje! Om hem ook wat aandacht te geven zou ik graag hem dit spel geven. Ik ga straks ook oppassen dus kunnen we het lekker spelen!

Ik doe heel graag mee…

Facebook: An Na

de kleinkinderen zijn dol op spelletjes spelen, dat gaat ze nooit snel vervelen
alvast een mooi sinterklaaskado

Ik doe ook graag mee! Niets zo leuk als spelletjesavonden met onze zoon en dochter. Deze stond al op ons verlanglijstje…

Omdat de Thomas de Trein fase nu voorbij is, vind ik dit een geweldig alternatief voor onze kids ! En wat een heerlijke timing…super om te spelen komende gure, (hopelijk) koude maanden. Lijkt ons (ja ook papa en mama) een leuk spel en nog leerzaam ook…

Ons gezin wil graag meespelen met dit spel!

Oh wat leuk! Wij zijn ook allemaal dol op bordspellen en mijn man en ik zijn groot fan van Ticket to Ride. Mijn jongens zouden dit ook erg leuk vinden!

Leuk! Mijn dochter van ruim 5 vindt spelletjes ook erg leuk! Ook een leuk om mee te nemen als we met onze vriendengroep ons jaarlijks weekendje weg gaan. Ideaal voor de Kids, zijn in de leeftijd van 0 tot 11

doe graag mee , zou leuk zijn dit te kunnen spelen wanneer de kleinkinderen komen logeren

Dit spel zou ik graag winnen! Wij zijn dol op spelletjes. De junior variant is leuk om met de kinderen te spelen. Op de oudste haar geboortekaartje stond ”klaar om de wereld te ontdekken” dus kom maar op!

Ik doe graag mee voor de klas. Een leuk en leerzaam spel voor vrije keuze tijd is altijd welkom.

Super leuk, zeg!!! Dat zou geweldig zijn voor onze 9-jarige zoon die graag spelletjes speelt en iets met treinen heeft. Hij zou alleen het spelbord op zich al geweldig vinden. Maar ook leuk voor ons gezin om gezellig met z’n 4tjes te spelen.

Wij zijn gek op spelletjes spelen. Regelmatig zitten we met de kinderen aan de tafel. Ticket to rode is een superleuk spel. Deze kindervariant ken ik niet. Lijkt mij ook erg leuk!

Ja, leuk! Ik ben fan van de grote mensen versie en zou de junior variant heel graag met mijn dochter spelen!

Lijkt me een heel leuk spel. Ik do graag mee. Samen met mijn zoontje kunnen we dan een spelletjesochtend houden als zijn zusje wel school heeft en hij niet.

Ohhh wij zijn hier gek op spelletjes en ik heb al een paar keer voor dit spel gestaan! Hier zit geregeld de keukentafel vol met mensen die gezellig een spelletje spelen. Hapje erbij, drankje erbij en spelen maar. Ook de woensdagmiddag is vaak spelletjesmiddag. Een paar kids bijelkaar en hoppa dikke pret! Dit spel is ideaal voor onze 7 jarige en zijn vriendjes. Hebben ze fijn een nieuwe uitdaging te pakken en ik weet 100% zeker dat dit spel ook hier in huis een grote hit gaat worden! Ik waag heel graag een kansje.

Ja ik doe mee! Ticket to Ride is een van onze favoriete spellen, wat leuk dat er ook een editie voor kinderen is!

Lijkt me echt een leuk spel om samen met onze kapoen te kunnen doen!

Ik zou graag een kans maken op dit spelletje!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP