Happy momlife

IMG_0665
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Thule Yepp Nexxt Maxi // REVIEW + WIN

Ik fiets elke dag meerdere keren, dit komt doordat ik geen rijbewijs heb. Op dit moment fiets ik nog met mijn normale fiets en moet ik twee meisjes vervoeren. Ik heb al verschillende stoeltjes geprobeerd, maar toen wij laatst in Maastricht waren zat er een Thule Yepp Nexxt Maxi op mijn huurfiets. Ik was gelijk om en moest dit stoeltje hebben. Ik heb contact gezocht met Thule om hem nog beter te kunnen testen en ik heb geregeld dat ik één van jullie ook blij mag maken met zo’n tof fietsstoeltje. Lees mijn review hieronder en zie hoe je mee doet aan de winactie.

Over de Thule Yepp Nexxt Maxi 

Het Thule Yepp Nexxt Maxi fietsstoeltje is een lichtgewicht en veilig fietsstoeltje, voor montage op de bagagedrager. Het achterzitje is gemaakt van schokabsorberend en waterafstotend materiaal. De Thule Yepp Nexxt Maxi is een lichtgewicht maar robuust stoeltje waarin een harde buitenkant wordt gecombineerd met een zachte zitting voor optimaal comfort voor het kind. Gemak en flexibiliteit zijn verzekerd naarmate het kind groter wordt dankzij de met één hand verstelbare voetsteunen en voetriemen.

Het stoeltje biedt maximaal comfort voor je kind en een veilige en goede pasvorm dankzij de verstelbare, vijfpuntsgordel met zachte schouderpads. De magnetische kindveilige gesp zorgt ervoor dat je kindje gemakkelijk en veilig in het stoeltje geplaatst kan worden. De ingebouwde reflector geeft extra zichtbaarheid.

Kenmerken

  • Leeftijd: 9 maanden tot 6 jaar
  • Maximaal draaggewicht: 22 kg
  • Verstelbare vijfpuntsgordel
  • Op de juiste hoogte verstelbare voetsteunen met integrale voetbescherming
  • Snel en gemakkelijk te bevestigen
  • Antidiefstalslot

Wat vinden wij van de Thule Yepp Nexxt Maxi 

Het eerste wat ik ideaal vind is dat je het fietsstoeltje gemakkelijk van de ene naar de andere fiets kunt verplaatsen. Je hebt hier geen extra basis voor nodig. Heel handig als je als ouders wel eens wil wisselen wie het kind achterop neem. Daarnaast ben ik groot van van de sluiting van het stoeltje, je kind krijg deze namelijk niet zomaar los. Ook kun je hem gemakkelijk aanpassen aan je kind. De ene keer heb ik Fleur achterop en moeten de bandjes wat strakker en als Sofie erop zit moeten ze wat losser. Dit lukt gemakkelijk zonder al te veel gedoe. Ook de voet steuntjes zijn makkelijk aan te passen. Het stoeltje zit goed vast op mijn fiets waardoor ik ook zeker het idee heb dat ze veilig vervoerd worden. Ik ben groot fan van dit stoeltje!

WINNEN!

In samenwerking met Thule mag ik een Thule Yepp Nexxt Maxi t.w.v. €103,95 weggeven aan één van mijn volgers! Wat moet je doen om kans te maken:

  • Volg mij op facebook en laat daar een comment achter onder de winactie.

of

Ik vind het natuurlijk super leuk als jullie de winactie delen en je vriendinnen taggen die deze winactie niet mogen missen.

 

Facebook Comments

Share this post