Comments (3)

Ik ben in het ziekenhuis bevallen van Noud en ook nu staat er weer een ziekenhuisbevalling. Bij Noud werd het uiteindelijk ook een medische bevalling en moesten we ook 24 uur blijven ivm zijn suikers.
Ook nu kiezen we voor een ziekenhuisbevalling. Ik hoop alleen dan wel dat we snel naar huis mogen!

Ik heb ze ook allebei gehad. Bij Veerle moest ik om medische redenen in het ziekenhuis bevallen en bij Evy werd ik bijna ingeleid dus zag weer die thuis bevalling aan mijn neus voorbij gaan.. gelukkig besloot ze de avond voor de inleiding zelf te komen! 😉 ik vond het beide fijn! Het ziekenhuis heb ik als goed ervaren! Maar thuis is echt het allerfijnste! En precies om de redenen wat jij zegt! Je eigen plekje, douche en bed! Heerlijk!

Het plan was om thuis te bevallen. Heel de zwangerschap was soepel verlopen, geen medisch gedoe, dus waarom dan ook niet lekker thuis in mijn eigen bedje bevallen? Van elf uur savonds tot 2 uur ‘s middags heb ik de bevalling thuis gedaan, maar toen kreeg ik het advies van de verloskundige om toch maar naar het ziekenhuis te gaan. Onze kleine meisje was een sterrenkijker en de laatste cm wilde maar niet vorderen. Dus toch naar het ziekenhuis en daar werd ze met hulp van de vacuumpomp om kwart over 5 geboren. Ik heb er ook over geblogd, mocht je meer willen lezen. De volgende keer zou ik het weer gewoon thuis proberen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP