Happy momlife

#theunboxingbox
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

#Theunboxingbox | Moederdag!

Gisteren stond de pakketbezorger voor de deur met een grote zwarte doos, spannend dacht ik! Wat zal er in zitten? Ik kon natuurlijk niet wachten om te kijken wat er in zat en bij het openmaken kwam ik nog een zwarte doos tegen met een grote roze strik eromheen. Cadeautjes! Dacht ik haha. Ik maakte de doos open zag dat er allemaal leuke goodies in zaten. En dat er ook nog een leuke items voor jullie in zit.

Als eerste kreeg ik een nieuwe voorraad chocolade!! Mm en dat kwam als geroepen, want met migraine kan ik heel goed chocolade eten haha! Lekkere koffiebonen met chocolade, een reep chocolade en een reep chocolade met yoghurt en fruit mmm love it! Het komt via maricase.

Daarnaast zat er een tijdschrift in. Ik ken dit tijdschrift nog niet, maar in het kader van zelfontwikkeling lijkt het mij erg leuk om te gaan lezen. Maar dan wel in de zon! Ken jij het tijdschrift Psychologie magazine?

Dit was ook zeker een leuke verrassing! Een gepersonaliseerd notitieboekje van YourSurprise. Super leuk! En notitieboekjes zijn altijd welkom ik verslind ze namelijk haha!

Dan ontving ik deze leuke speldjes van Miss etam. Het lijken applicaties, maar het zijn speldjes dus je kunt ze op elke outfit bevestigingen super tof! Daarbij zat ook een cadeaukaart die ik mag weggeven aan één van jullie! Onderaan dit blog bericht vertel ik hier meer over.

Van Sunheroes ontving ik deze toffe zonnebril. Het is altijd spannend als je een zonnebril opgestuurd krijgt, maar gelukkig staat deze prima! Er zat een handig hoesje bij en een mooi doosje. De zonnebrillen van Sunheroes zijn goed betaalbaar zag ik op de website. Mocht je dus nog op zoek zijn is dat zeker een optie.

WINNEN!

Speciaal voor Moederdag mag ik één iemand blij maken met een Miss Etam cadeaukaart t.w.v. €25,- Wat moet je doen om te winnen?

  • Like de facebookpagina van joyfromjoyce.nl
  • Laat een reactie achter waarom jij de cadeaukaart graag zou willen winnen of vertel wat voor item je zou willen shoppen.

De winnaar maak ik aanstaande woensdag 10 mei bekend. 

Facebook Comments

Share this post