Happy momlife

therme 1
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Therme cleopatra’s secrets | Review

Mij kun je heel erg blij maken met een lekker smeerseltje, voor onder de douche of voor na het douchen. Therme heeft onlangs een nieuwe collectie uitgebracht en ik mocht hem proberen. Ik laat de volledige Cleopatra’s Secrets lijn van Therme zien. En deel tips hoe jij een perfect me-time momentje voor jezelf kunt inplannen, gewoon thuis terwijl de kinderen slapen.

Cleopatra’s Secrets – Shower Satin (200ml)

De producten geven je het gevoel alsof je in een spa bent. De geuren zijn heerlijk en lekker duidelijk aanwezig. De shower satin smeert lekker in en laat een kleine shimmer achter. Ook maakt hij je huid lekker zacht.

Cleopatra’s Secrets – Shower Scrub (100ml)

Als ik me-time heb in de badkamer dan kies ik er ook altijd voor om mijn huid even lekker te scrubben. De scrub heft een heerlijke geur en bevat aloë vera, arganolie en honingextract.

Cleopatra’s Secrets – Foaming Showergel (200ml)

Ik ben echt dol op foaming showergels en deze heeft dan ook nog eens kleine glitters. De beste combinatie right? Deze showerfoam schuimt goed en zorgt voor een heerlijk geurende badkamer, zelfs als de douche al een tijdje uit is. Dat vind ik stiekem het lekkerst, dat je aan je badkamer kan ruiken wat je gebruikt hebt hmmm!

Cleopatra’s Secrets -Shimmer oil (100 ml)

Ook is er een shimmer oil te vinden in de fijne collectie. Eentje die verzorgend is maar ook voedt. Hij is voor lichaam, maar ook voor haar. Ik heb hem alleen op mijn lichaam gebruikt, omdat ik al zo snel vet haar heb. De shimmer merk je (gelukkig) weinig van. Maar het is wel echt een verwennerij voor je lichaam.

Cleopatra’s Secrets – Shimmer Bodybutter (250gr)

Een bodybutter gebruik ik iedere dag en meestal heb ik ze ook in huis van Therme. Een lekkere grote pot en lekker smeren maar. Ik smeer standaard mijn benen in nadat ik ze geschoren heb en dat voelt zo fijn en verkoelend. Deze ruikt exact hetzelfde als de andere producten dus ik ruik straks helemaal alsof ik net uit de spa kom. Ik vind het product erg voedend en is goed te gebruiken na de rest van de producten van deze lijn, een goede afsluiten van de een lekkere pamper sessie.

Mijn ultieme pamper sessie / me-time moment 

Ik vind het heerlijk om ’s avonds alleen thuis te zijn. Ro voetbalt regelmatig ’s avonds en ik kies er dan ook voor om die avonden niet te werken. Ik ga dan lekker mezelf eens verwennen. Ik begin met een body scrub onder de douche en daarna douche ik extra lang. Ik neem altijd de babyfoon mee de badkamer in zo pik ik de geluiden van boven goed op. Als ik gedoucht heb smeer ik mezelf in met een lekkere body butter. Mmm! ik kan daarna wel de hele avond snuffelen aan mijn armen haha! Als dit klaar is zet ik een grote mok thee en hang ik lekker op de bank. Voorheen las ik dan een boek, tegenwoordig kijk ik teveel series. Lekker met een schaal fruit erbij of een stukje chocolade. Mmm!

Facebook Comments

Share this post