Persoonlijk

The happy list – De leukste tijd van het jaar

Ik merk dat ik een beetje in een negatieve spiraal zit en dat is eigenlijk iets dat ik niet bij mezelf vind passen. Ik probeer juist de positieve dingen te benadrukken. Ik kan er natuurlijk heel lang over praten, maar mijn lampje is uit. Daarom deze blog the happy list is er om even stil te staan bij de mooie momenten. 

♥  Boeken lezen: Ik lees graag boeken, maar sinds de geboorte van Sofie heb ik er nogal wat moeite mee. Maar ik heb de laatste tijd bijna elke avond een boek in mijn handen en dat is dus een goed begin. Lekker tot rust komen met een goed boek.
♥  Aron en Sofie: Aron en Sofie zijn steeds meer samen dingen aan het ondernemen en het oogt zo Gezellig. Sofie vraagt ook de hele dag naar Awon als hij op school is.
♥  Sinterklaas: Wie had het ooit gedacht dat ik sinterklaas leuk zou gaan vinden? Ik kijk voor het eerst in jaren uit naar pakjesavond en ik vind het leuk om samen met de kindjes schoentje te zetten.
♥  Kerst: Tja dit kan natuurlijk niet ontbreken. Zodra wij weer thuis wonen zal ik ons huisje kerstklaar gaan maken en ik heb er echt zin in. Samen in ons knusse huisje kerstvieren. Ook voor de blog staan de eerste blogs klaar om online te gaan rond de kerst periode.
♥  Centerparcs: Vrijdag vertrekken wij richting centerparcs voor een weekendje Q-time met het hele gezin. Ik heb er zoveel zin in! Ik ben nog nooit in een huisje van centerparcs geweest dus ben erg benieuwd naar hoe het is. Er komen binnenkort blogs over online en als het lukt wil ik het ook gaan filmen.
♥  Youtube: Wauw mijn youtube kanaal is de laatste weken onwijs gegroeid! En ik hoop dan ook de 1.000 abonnees dit jaar nog te behalen. Dus ben je nog geen abonnee? Abonneer je dan snel op mijn kanaal :d Zodra wij weer in ons thuishuis wonen zal ik op vaste dagen gaan uploaden.
♥  Jamie Oliver kerstkookboek: Onlangs kreeg ik het kerst kookboek van Jamie Oliver binnen. Jamie Oliver is mijn favoriete kok en ik heb nu al zin om iets uit het boek uit te zoeken wat Robert en ik met kerst gaan koken. Het kookboek is trouwens heel dik en zeker de €30,- waard die ze ervoor vragen, je koopt hem o.a. bij bol.com.
♥ Pompoensoep: Als er iets is dat ik de laatste jaren ben gaan waarderen is dit pompoensoep. Echt mijn favoriet in het najaar en je kunt er zo lekker mee variëren.

Wat staat er op jullie happy list? 

afbeelding via shutterstock

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Froukje

  OMG ik hou ook zoveel van pompoensoep!!❤️

  En we trekken elkaar uit die spiraal.
  Samen staan we sterk❤️

  22/11/2016 at 9:13 am
 • Reply Diana

  Mooie positieve lijst met ontzettende leuke en waardevolle punten! Misschien troost het je wanneer ik zeg dat je niet de enige bent die in een negatieve spiraal zit. Naast het werken zit ik, wanneer ik vrij ben het liefst de hele dag thuis op de bank. Winterdip? Haha..ik ben weer toe aan zonnige lentedagen!

  22/11/2016 at 9:27 am
 • Reply Romy

  Wat een heerlijke vooruitzichten, vooral Sint en kerst en Centerparcs! Geniet er lekker van! Zelf zie ik ook erg uit naar Pakjesavond en kerst en daarnaast naar het dagje Parijs dat ik in december op de planning heb staan.

  22/11/2016 at 9:42 am
 • Reply Nicole

  Enjoy ff lekker tot rust komen in centerparcs, en dan fijn de verjaardagen en feestdagen en natuurlijk ontspannen op je werk met gezellige collega’s haha

  23/11/2016 at 5:54 pm
 • Leave a Reply