Persoonlijk

The happy list – Klaar voor de lente

Ik merk dat ik deze zwangerschap veel negatiever ben dan normaal. Niet hoe ik normaal gesproken in elkaar zit. Daarom wil ik even stil staan bij de dingen waar ik momentel wél blij van kan worden haha! Misschien ben ik stiekem ook wel heel erg toe aan de lente en klaar met dit grauwe weer. 

The happy list 

Ed Sheeran – Als je de nieuwe cd van Eddy nog niet gehoord heb dan heb je onder een steen gelegen denk ik, want man wat een gave CD! Hier staat ie elke dag aan en zing ik niet alleen heel hard mee, nee mijn kinderen vinden het goed dansbaar. Mijn favoriete liedje is Nancy Mulligan, dit liedje heeft zo’n leuk melodietje en Sofie danst er zo schattig op haha!

Baby kleertjes voor baby muis – Ik heb van Sofie niet heel veel kleding bewaard, in ieder geval niet van de maatjes 50/56 62/68. Dit betekent dus dat ik mag shoppen voor baby muis. Nu heb ik het natuurlijk nog niet direct nodig, maar ik had nog een aantal cadeaubonnen die ik graag wilde gebruiken. De eerste witte/roze kleertjes liggen dus klaar en man wat is het weer schattig. Ik zal binnenkort weer een update geven van de eerste meisjes spullen die ik deze keer in huis heb gehaald.

Samen spelende kinderen – Ik heb wat speelgoed gewisseld en de duplo ligt nu beneden. Sofie vindt de duplo erg leuk en Aron kan zich er ook nog steeds prima mee vermaken. Een goede manier om de kinderen samen te laten spelen dus, leuk!! Aron bouwt, Sofie maakt het stuk of speelt er met de poppetjes mee. Zo leuk om te zien hoe de kindjes hierin beide hun eigen maniertjes hebben en toch prima samen kunnen spelen.

Tulpen – Aangezien het grotendeels nog geen lente buiten is moeten we de lente zelf maar in huis halen. Ik doe dit op dit moment door elke week een bosje tulpen op tafel te zetten. Sowieso vind ik het fijn dat als ik veel thuis ben er bloemen op tafel staan. Dit weekend wil ik van die paastakken halen om te gaan versieren met de kuikens.

Joyfromjoyce – Ik heb tijdens de renovatie en eerste trimester van mijn zwangerschap weinig tot geen zin gehad in het bloggen. Ik stond op een gegeven moment zelfs op het punt om te stoppen. Inmiddels is dit weer helemaal om gedraaid en ben ik blij dat ik elke dag met veel plezier mag werken aan mijn eigen ding. Ik heb nooit de ambitie gehad om heel groot te worden, en doe daar ook niet extra mijn best voor. Ik blog nu 6 jaren en ik doe gewoon waar ik zin in heb. En dit gaat goed. Gisteren heb ik een uitgebreide mind map gemaakt met wat ik vind passen bij joyfromjoyce. Vanuit daar zal ik komende tijd nieuwe ideeën gaan uitwerken.

Jurkjes – Ik vind het mooi als zwangere vrouwen hun mooie buik laten zien. Dit doe ik zelf dan ook graag. Helemaal met de jurkjes die ik bij de Zeeman kocht.

Sushi – Afgelopen zondag ging ik met Marjolijn sushi eten en nom! Dit was zo lekker. Ik dacht dat ik wel voor een paar weken genezen was van mijn sushi drang, maar dit valt vies tegen haha! Ik kan mezelf wel weer vol stoppen met sushi. Helaas is er hier geen (goede) sushi in de buurt dus moet ik echt even geduld hebben.

Wat maakt jou momenteel blij? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Nicole

  Ik ben ook negatiever, herken het wel. Jurkjes vind ik ook geweldig maar mijn buik leent er niet voor. Of ja m’n vetbuik dan die onderaan hangt. Daarvoor heb ik een broek nodig die wat meer stevigheid geeft!

  09/03/2017 at 11:17 am
 • Reply Leonie van Mil

  Oké ik heb dus onder die steen gelegen. Nog niet de nieuwe cd van Ed Sheeran geluisterd, maar dat ga ik snel doen! 🙂

  09/03/2017 at 12:14 pm
 • Leave a Reply