Persoonlijk

The happy list – Familie momentjes!

Soms besef je je opeens dat je heel erg dankbaar bent voor dingen die je mag doen in het leven en dingen die je hebt bereikt. Gisteren had ik zo’n moment door een verdrietig nieuwtje over een leeftijdgenootje besefte ik mij dat het leven zo anders kan lopen en ik toch best wel heel veel geluk heb met mijn leven. Daarom wil ik vandaag even stil staan bij de mooie momenten. 

♥ Mijn gezin; Hoe mijn leven een drastische draai kreeg op mijn 18e, maar jongens wat ben ik trots op mijn kids en man! Het is zo fijn om hun elke dag om mij heen te hebben.
♥ Familie uitjes; Gisteren hadden wij een leuk dagje Apeldoorn op de planning. Eerst op visite bij het speelgoedmerk BOTI en daarna op pad om een bezoekje te brengen aan de Julianatoren (morgen een winactie online!). Het is zo fijn om samen met mijn gezin dit te mogen en te kunnen doen.
♥ Vriendinnetje; Afgelopen donderdag was Carmelina hier en het was zo onwijs gezellig! Ik heb hier zoveel positieve energie van gekregen, heerlijk!
♥  Catchingup.nlZoals je misschien wel weet hebben Car en ik een vriendinnen blog en hier schrijven wij beide (vooral Carmelina) over ons leven. Afgelopen donderdag was Car hier en hebben we 4 video’s opgenomen voor ons youtubekanaal en ze zijn zo leuk! Aanstaande zaterdag komt de eerste online.
♥ Clean9; Oké ik weet niet of dit in het lijstje hoort, maar ik ben positief! Ik ben vandaag begonnen met clean 9 en ben benieuwd of het mij gaat geven wat ik ervan hoop/verwacht. Weg met de suiker verslaving!
♥ Mijn blog; Als er iets is waar ik echt blij van kan worden is dat mijn blog. Ik heb mijn motivatie weer helemaal terug en heb mooie doelen gesteld om op kort termijn te gaan behalen. Ik hoop binnenkort weer terug te zijn op het ‘ oude ‘ en dan te knallen met nieuwe plannen/doelen en blogs!
♥  Kerst; Ik ben sinds afgelopen week bezig met de voorbereidingen van kerst op de blog. En het gaat dit jaar anders worden dan de voorgaande jaren.
♥  Ons huis; Ons huis begint eindelijk vorderingen te krijgen, zo leuk! Ik kan niet wachten tot de badkamer bijvoorbeeld klaar is. Ik ben inmiddels mijn verlanglijstje al aan het vullen met leuke spulletjes voor in de badkamer.

Wat staat er op dit moment op jouw happylist?

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Carmelina

  Lief! Dikke kus! Ik ben ook trots op jou!

  16/10/2016 at 10:14 am
 • Reply Kim

  Mooi! Wat goed om af en toe stil te staan bij de mooie dingen in het leven en er dankbaar voor te zijn!

  16/10/2016 at 10:47 am
 • Reply Nicky

  Super leuk om te lezen! Ik probeer ook altijd zo veel mogelijk stil te staan bij de kleine dingen, heel belangrijk! Ik schrijf elke maand eook een geluksmomentjes, helpt me om weer even stil te staan bij alles!

  16/10/2016 at 11:19 am
 • Leave a Reply