Persoonlijk

The happy list #9

Soms is het goed om even stil te staan bij de mooie momenten, bij de momenten die niet vanzelfsprekend zijn of juist wel. Daarom deel ik vandaag mijn happy list. 

Q-time met het gezin 

Gisteren hadden wij een heerlijk dagje met z’n viertjes. Wij waren namelijk uitgenodigd door Julianatoren om een dagje plezier te komen maken. Onwijs gezellig en fijn om samen wat tijd door te brengen. Er komt nog een uitgebreide blog en vlog van online.

FEESTJES!

April is net als december een drukke maand! Lekker veel feestjes en gezelligheid. Op dit moment ben ik ook aan het bijkomen van een onwijs leuk feestje! En volgende week gaan wij nog even door. Haha!

Blog doelen behalen

Elk jaar stel ik doelen voor mijn sites, omdat dit goed werkt en ik hier door er meer probeer uit te halen. En als je dan in de 4e maand van het jaar al een aantal doelen hebt mogen behalen vind ik het wel tijd voor een taartje ha!

Vakantie! 

Aron heeft vanaf nu 2 weken vakantie en ik kijk er erg naar uit lekker veel tijd met hem door te brengen. Lekker spelen, knutselen, koken en noem het maar op. Sofie zal gewoon op haar normale dagen naar de opvang gaan, dus Aron en ik hebben ook echt tijd met z’n tweetjes.

Dansles geven

Sinds een paar weken, oké twee maanden, geef ik elke vrijdag dansles. Dansen is altijd een grote passie geweest en ik heb ook een diploma om les te mogen geven. Ik geniet er elke vrijdag weer van om meisjes nieuwe dansjes te leren.

Wat staat er bij jouw happy list? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Manon

  Fijn lijstje Joyce! Dagjes uit met je gezin zijn altijd goud waard!

  24/04/2016 at 11:00 am
 • Reply Nienke

  Wat een leuk en enthousiast artikel! Inspirerend om te lezen. Wat leuk dat je dansles geeft!

  24/04/2016 at 11:56 am
 • Reply Rosanne

  Wat een fijn lijstje! Heerlijk om als gezin erop uit te gaan en Q-time te hebben met Aron.
  En echt leuk dat je nu lekker dansles geeft! Wat voor soort les geef je?

  24/04/2016 at 2:32 pm
 • Reply Simone

  Heerlijk lekker een dagje weg en qualitytime met je zoontje komende weken, fijne meivakantie;)

  24/04/2016 at 3:45 pm
 • Reply Lori (Mama's Jungle)

  Op mijn happy list staat lekker van mijn zwangerschap genieten en van peutergirl natuurlijk 🙂 en haha vandaag ook naar jul toren geweest 😉 heerlijk die quality time als gezin.

  24/04/2016 at 8:27 pm
 • Leave a Reply