Persoonlijk

The happy list #8

Soms is het goed om even stil te staan bij de mooie momenten, bij de momenten die niet vanzelfsprekend zijn of juist wel. Daarom deel ik vandaag, op eerste paasdag voor de zevende keer mijn happy list. 

Het zonnetje van gisteren

Gisteren was het echt genieten met het weer. Alle ramen open, de was buiten en een lekker drankje in het zonnetje. Ook Sofie vond het wel leuk dat de achterdeur open stond, ze ging lekker op ontdekking.

Chocolade eitjes met oreo 

Vorige week kwam ik ze bij de lidl tegen, paaseitjes met milka oreo vulling. En I love oreo!! Er zitten alleen niet zoveel in het zakje en nu op eerste paasdag zijn ze op. Maaaaaar ik heb nog een doosje met Tony’s eitje.

Om denken 

Afgelopen week raakte ik alles kwijt op kitchenmom.nl. Ik deed een update van een plug-in, maar had nog geen back-up gemaakt. Ik ben dus alle recepten kwijt. Ik kon er voor betalen om het terug te krijgen, maar dit vind ik de site nog niet waard. Ik ging om denken en besloot dat ik alles opnieuw ging schrijven en eens goed ging kijken naar de foto’s. Het is nu langer licht en hierdoor kan ik de foto’s best opnieuw maken.

Zomertijd! 

Vannacht hebben wij de klok moeten verzetten, of nou ja bijna alle klokken doen dit zelf haha! En het idee dat het nu weer langer licht gaat zijn vind ik onwijs fijn. Lekker de deur uit terwijl het licht is en thuis komen met licht. Ook het idee dat de zomer dichterbij komt vind ik een hele fijne gedachten.

Sofie bijna 1! 

Nog 2 weken en 5 dagen (ja ik tel af!) en dan is Sofie 1 jaar! Vorig jaar met Pasen was ik boos, want ik had zalm gekocht en wilde graag mijn baby en zalm eten haha. Uit eindelijk kwam ze toen een paar dagen later en kon ik als nog zalm eten. Nu ben ik niet me zalm bezig, maar met haar eerste verjaardag. Een klein feestje om te vieren dat ze alweer één jaar bij ons is.

Wat staat er op jouw happy list? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Leonie van Mil

  Leuke happy list!! Altijd goed om bij stil te staan. Mijn happy list: De kleine in mijn buik (aankomende donderdag uitgerekend) die er af en toe echt een feest van maakt. Heel dankbaar daarvoor!

  27/03/2016 at 10:27 am
 • Reply Lilian

  Leuke happy list! Goed dat je stil staat bij goeie momenten. Van het weer van gister werd ik ook heel blij, gaf me gelijk weer een hele hoop energie. Helaas is het vandaag alweer minder weer.

  27/03/2016 at 10:35 am
 • Reply Nathalie

  Wat een heerlijk lijstje!
  Het liet mij beseffen dat ik de laatste tijd veel mooie geluksmomentjes heb gehad en daar snel een Blije Blog over moet gaan schrijven!

  Bedankt 🙂

  27/03/2016 at 5:37 pm
 • Reply Marjolein

  Wat een super leuke positieve serie is the happylist! Love it
  Liefs,
  Marjolein

  27/03/2016 at 10:16 pm
 • Leave a Reply