Happy momlife

IMG_3275
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

The day before christmas | Plog #1

Wat gaan de kerstdagen snel voorbij hé? De dag voor kerst begon voor ons al kerst. Super gezellig natuurlijk! Ik stond de halve dag in de keuken en liep nog een flink stuk alleen met Fleur. Het leek mij wel leuk om door een Plog (foto blog) te laten zien hoe onze dagen er uit zien/hebben gezien. Dus de komende dagen plaats ik plogs van de feestdagen. 

De kinderen zijn vroeg dus ik ga met ze naar beneden. Ze pakken beide hun laatste advent uit en ik ga op zoek naar recepten en drink mijn koffie. Die heb ik deze ochtend wel nodig haha.

Dan duik ik de keuken in. Ik begin met het maken van de Pavlova’s mijn recept komt past volgend jaar online (met kerst) maar het was echt lekker.

Zodra dat in de oven zit ga ik aan de slag met een kwarktaart. Ik koos voor een perziken variant mmm!

Ik doe er groene kleurstof in om hem wat kerstiger te maken haha!

En dan zijn de pavlova’s klaar ziet het er niet heerlijk uit? Ik ga snel douchen, want ik moet nog naar de winkel.

Tadaa klaar! De koelkast achter mij is onze ‘oude’die wij tijdelijk in huis hebben staan voor alle feestdagen.

Ik wandel samen met Fleur naar de Jumbo om nog wat boodschappen te halen die ik vergeten was te bestellen. Ik ben een uur onderweg en ik vind het heerlijk om dit stuk te wandelen.

Als ik thuis kom is het lunchtijd en ik had wat lekkere broodjes meegenomen. #dikindecember.

Na het eten douchen wij de kinderen en tut ik even lekker met Sofie. Ze wil heel graag nagelslakken en ik vind dit stiekem heel erg leuk om samen met haar te doen.

Daarna ga ik verder in de keuken. Ik had vanochtend vroeg al koekjesdeeg gemaakt en hier moeten natuurlijk nog koekjes van gebakken worden. Het ruikt zo lekker nu in huis.

Mmm! Ik vind zelf gebakken koekjes het aller lekkerst.

Tijd om de boel kerstig te maken voor kerst ronde 1

Cadeautjes! Er lag voor iedereen iets onder de boom. Ik kreeg 4 nieuwe Blond Amsterdam koffie kopjes, een kookschort en een douchefoam lekker!

Maar eerst de perziken kwarktaart en een cappuccino

En dan is het tijd voor cadeautjes! Aron krijgt allerlei LEGO ninjago dingen en strijkkralen en Sofie krijgt Playmobil en een Barbie.

Mijn nichtje krijgt wie ben ik en dat spelen de kinderen samen. LEuk!

En dan is het tijd om te eten. Wij eten Gourmet en Fondue met allerlei lekkere dingen erbij. Na die tijd eten we nog viennetta, dat hoort bij kerst.

Een deel van de cadeaus!

Iets na achten is het huis stil en plof ik op de bank. Ik ben moe haha! Samen kijken wij All You Need is Love en eten we nog wat lekkere hapjes. De rest van de avond maak ik ook geen foto’s voor mijn plog.

Dit was mijn plog van kerstavond. Op naar eerste kerstdag of in dit geval op naar tweede kerstdag! 

Facebook Comments

Share this post