Happy momlife

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Tent in je tuin

Een tijdje geleden stond er bij ons in de tuin opeens een enorme tipi tent! Wij hadden binnen no time onze eigen backyard camping! Wij hebben een fantastische week gehad. Dit is echt iets voor ons, wij zijn dol op kamperen en herinneringen maken. Op zondag ochtend kwam Serge van Tent in je Tuin (TIJT) de tent bij ons opzetten en een paar dagen later kwam hij hem weer ophalen. Je hoeft er zelf niks voor te doen, al vonden onze kinderen het heel leuk om Serge te helpen met het opzetten en sjouwen me de spullen!

Alle avonden dat de tent in onze tuin stond heeft er iemand in geslapen. De ene keer ik met de meiden, de andere keer Ro met Aron en zelfs een keer met z’n drietjes zonder volwassene. Dat vonden ze wel enorm spannend! De kinderen hadden zo enorm genoten. Serge is een ondernemer die wel weet hoe die moet werken, we heb leuke en inspirerende gesprekken gehad en ik gun het hem ook enorm dat dit bedrijf een succes wordt!

Tent In Je Tuin is gevestigd in Twente. Hier kun je checken of je woonplaats in het leveringsgebied valt, je kunt eventueel ook altijd een berichtje sturen of het mogelijk is dat ze de tipi bij jou in de omgeving komen bezorgen. Een tent bij TIJT huur je al vanaf €89,- per weekend. En wat ons betreft een prima prijs! Ze komen de tent namelijk opzetten en ze breken hem weer af. Je hoeft er eigenlijk zelf niks voor te doen, behalve genieten!

De tent is van goed stevig materiaal gemaakt en nadat we gepraat hadden met Serge kwamen wij erachter dat ze ook super goed hebben nagedacht over de vormgeving. Er passen vier 1 persoonsmatrassen in, die kun je ook huren bij TIJT. De matjes die ze zelf hebben liggen ook heerlijk! Als je de tent afsluit is het een mooie donkere tent. Onze kinderen hebben er prima in geslapen.

Overdag speelden de kinderen lekker in de tent. Toen de tent hier kwam was het echt een heerlijke week qua weer dus het was de perfecte plek om lekker te gaan spelen. Ook hebben de mannen een avondje film gekeken in de tent. Dat klonk vanuit huis super gezellig!

Wij hebben een geweldige week gehad met de tipi van Tent In Je Tuin en dit gaan wij zeker nog een keer doen.

Facebook Comments

Share this post