Happy momlife

img_2134
Foto van Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Tamara heeft mijn haren geverfd

Tamara is mij soms een beetje aan het pushen in de goede richting, zo ook met mijn haren. Ik heb altijd blonde haren gehad met een enkele zijsprong naar een andere kleur. Maar niet te donker, want dat durf ik niet. Tamara bleef maar praten over mijn haren en dat ze het wel eens wilde verven, maar moet je dit wel laten doen door iemand waarmee je een paar jaren geleden nog flinke ruzie had? Ik liet het haar toch doen met een beetje spanning van beide kanten. 

Ik ben heel erg gehecht aan mijn blonde lokken, donkere kleuren vind ik mezelf niet staan en ben ik ook niet stoer genoeg voor. Ik gaf het hef in handen van Tamara en ze mocht van mij de kleur uitzoeken. Online grapte ze met een paarse kleur waardoor ik toch wel een beetje gespannen de ochtend in ging. Wat als ze het echt paars gaat verven? En wat als het mislukt? Ik weet vond het spannend en Tamara volgens mij ook.

Maaaaaaar Tamara heeft haar roeping gemist, want het is hartstikke mooi geworden en een kapper had het in mijn ogen niet beter gedaan! Super knap en super blij ben ik met het resultaat. Het is geen paars geworden, zoals ze hard riep, maar de aanzet is wel een stuk donkerder dan ik gewend ben. Maar ik ben er blij mee, had ik dat al gezegd? De volgende keer mag Tamara weer met mijn haren experimenteren haha!

Voorheen verfde ik het altijd zelf, tot een tijdje geleden, toen deed een kapster het twee keren. Ik wil het sindsdien niet meer zelf doen, maar het was wel nodig. Nu ik kapster Tamara heb ontdekt wil ik niet meer anders haha en hoop ik dat ze de volgende keer weer mijn haren verft.

Wat vinden jullie van het eind resultaat? 

Facebook Comments

Share this post