Comments (8)

Vestjes vind ik heel handig! Zeker omdat kinderen actief zijn, het warm krijgen en hoe makkelijk is het dan om uit te doen, dat merk ik zelf ook!

Vesten voor n jongen zijn baseball vesten een must. Yairo begon er zelf ooit mee en wilt geen andere vesten meer sindsdien. Misschien ook wat voor Aron? Hier in de buurt hebben ze een Cranenbroek. Daar hebben ze leuke en betaalbare jeans voor jongens die smal zijn maar qua maat toch groter nodig hebben. En Name it is ook stoer. Vroeger kocht ik Vingino in de uitverkoop voor het jaar erop. Misschien heb je wat aan deze tips

oh ja Zara… ik ben ook fan! Al moet ik wel zeggen dat de kwaliteit soms tegen valt!

Ik ben ook gek op zara kleding voor mijn dochter! En ook ik heb sinds kort Name ut ontdekt haha. Niet te duur en een mooie kwaliteit.

Zara is heel fijn! Leuke prijsjes en super leuke kleding! Ik zal hem binnenkort even invullen! Bedankt voor de tag! X

Leuk artikel, moest lachen om je opmerking over crocs.

*Zag trouwens een heel klein foutje in de test in je site bar er staat: bijnaj 500 ipv bijna.*

X

Leuk! En ik ben ook van de Crocs op vakantie hoor 😉

Geweldig!!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP