Comments (5)

Super leuk! Netflix ik echt een uitkomst. Nashville heb ik ook gezien, zo leuk. Ik moet alleen nog het nieuwe seizoen kijken.

Oh yes, ik hou van Netflix. Ook al heb ik er nog niet veel naar gekeken sinds ik bevallen ben, tijdens mijn verlof was het de uitkomst van de eeuw. Lekker onbeperkt series en films kijken! Grey’s Anatomy is een hele fijne serie, dus die mogen ze wat mij betreft ook wel toevoegen. En die film, My Sisters Keeper. Man man man, wat heb ik gejankt zeg!

Haha, dat plaatje bovenaan. 🙂 Heel herkenbaar.
Ik kijk ook veel liever series dan films, juist omdat ik niet altijd zin heb om meteen twee uur ‘vast’ te zitten aan het verhaal. Gelukkig heeft Netflix daarvan een flink aanbod!

Leuk ik ben pas sinds kort begonnen met Netflix. Had geen rust in mijn kont om een serie te kijken. En films zag ik al veel in de bioscoop. Nu ben ik thuis ivm een hernia en ben ik toch maar begonnen aan Suits… Oeps bijna alle 4 de seizoenen gezien in 1,5 week tijd… haha. Ben alleen nu zo bang dat weinig meer kan tippen aan Suits. Nog tips?

Hey! Leuke TAG en leuk om te lezen wat jouw top 5 films zijn, inspiratie op dat gebied vind ik altijd fijn! Ik heb al een soortgelijke tag ingevuld, maar super dat je me tagde!

Liefs!

http://www.mar-joya.nl/netflix-stream-tag/

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP