Persoonlijk

TAG | I Love Netflix

Onlangs werd ik door Bianca getagd voor de I love netflix tag bedacht door OhSoBeautiful. Aangezien ik – misschien wel – licht verslaafd ben aan Netflix vind ik dat ik deze tag wel mag invullen. 

Kijk je liever series of films op Netflix?

Als ik moet kiezen dan kies ik voor series. Ik heb maar een korte concentratie en als ik een vol moet gaan volhouden dan lukt het mij vaak niet. Tenzij het echt een boeiende film is, maar dat heb ik niet vaak. Favoriet zijn films die over de tweede wereld oorlog gaan.

Kijk je op dit moment een serie? Zo ja, welke?

Ja zeker! As we speak staat Full House aan op de achtergrond, maar volgens mij heb ik hier al genoeg over vertelt op de blog haha. Daarnaast kijk ik af en toe een aflevering van Gilmore girls. Beide een stukje nostalgie haha

Wat is je Netflix serie top 5?
 1. Gossip Girl
 2. Full House
 3. The Unit
 4. Sons of anarchy
 5. Nashville
Wat is je Netflix film top 5?
 1. My sisters Keeper
 2. The last song
 3. Safe haven
 4. Pitch perfect
 5. Eat pray love
Wat is je favoriete Netflix snack?

Hm goede vraag, ik eet van alles tijdens het kijken van Netflix. Maar het liefst snack een paar blokjes komkommer, lekker!

Wat is je favoriete Netflix plek?

Op de bank in mijn hoekje of op bed en dan tijdens het kijken in slaap vallen haha!

Waar kijk je het liefst Netflix op? Tablet, tv, laptop, mobiel of iets anders?

Het liefst op de televisie met Apple tv. Goede verbinding en een goede kwaliteit. En als ik op een andere plek ben dan waar de t.v. is dan kijk ik het liefst via de ipad netflix.

Wat is je grootste tegenvaller op Netflix?

Dat series soms opeens verdwijnen terwijl je nog druk aan het kijken bent. Zo keken wij ooit eens naar Lost en opeens was het weg.

Stel je mocht nu iets toevoegen op Netflix, wat zou het zijn? 

Ik hoor van iedereen om mij heen dat ik nodig Grey’s Anatomy eens moet gaan bekijken. Ik heb dit nog nooit gezien dus ik vind dat ze Grey’s Anatomy wel mogen gaan toevoegen aan netflix.

Dit waren mijn antwoorden op de I love netflix tag. Op mijn beurt tag ik Marjo, Cassandra en Saskia.

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Lilian

  Super leuk! Netflix ik echt een uitkomst. Nashville heb ik ook gezien, zo leuk. Ik moet alleen nog het nieuwe seizoen kijken.

  13/08/2016 at 12:06 pm
 • Reply Marije

  Oh yes, ik hou van Netflix. Ook al heb ik er nog niet veel naar gekeken sinds ik bevallen ben, tijdens mijn verlof was het de uitkomst van de eeuw. Lekker onbeperkt series en films kijken! Grey’s Anatomy is een hele fijne serie, dus die mogen ze wat mij betreft ook wel toevoegen. En die film, My Sisters Keeper. Man man man, wat heb ik gejankt zeg!

  13/08/2016 at 12:39 pm
 • Reply Lydia

  Haha, dat plaatje bovenaan. 🙂 Heel herkenbaar.
  Ik kijk ook veel liever series dan films, juist omdat ik niet altijd zin heb om meteen twee uur ‘vast’ te zitten aan het verhaal. Gelukkig heeft Netflix daarvan een flink aanbod!

  13/08/2016 at 2:49 pm
 • Reply Jessica

  Leuk ik ben pas sinds kort begonnen met Netflix. Had geen rust in mijn kont om een serie te kijken. En films zag ik al veel in de bioscoop. Nu ben ik thuis ivm een hernia en ben ik toch maar begonnen aan Suits… Oeps bijna alle 4 de seizoenen gezien in 1,5 week tijd… haha. Ben alleen nu zo bang dat weinig meer kan tippen aan Suits. Nog tips?

  13/08/2016 at 11:22 pm
 • Reply Marjo

  Hey! Leuke TAG en leuk om te lezen wat jouw top 5 films zijn, inspiratie op dat gebied vind ik altijd fijn! Ik heb al een soortgelijke tag ingevuld, maar super dat je me tagde!

  Liefs!

  http://www.mar-joya.nl/netflix-stream-tag/

  22/08/2016 at 1:55 pm
 • Leave a Reply